České startupy se mohou snadněji dostat na veletrh CES, dostanou příspěvek od státu

CES je největší mezinárodní veletrh spotřební elektroniky, který se každoročně koná začátkem roku v Las Vegas. Je to ideální příležitost pro prezentaci připravovaných technologických i produktových novinek pro nadcházející rok a účast na veletrhu je pro firmy docela prestižní. Obzvlášť pro zámořské Čechy. S náklady však českým startupům letos pomůže Czechinvest.

CzechInvest je státní příspěvková organizace podřízená Ministerstvu průmyslu a obchodu, která má za cíl především podporu malých a středních podnikatelů v zahraničí. V rámci projektu CzechDemo mohou české firmy požádat o krytí části nákladů na výstavě CES a pokud budou extra rychlí, tak by stihli i čtvrteční CES Unveiled Prague 2016, což je networkingový předkrm CESu, který se letos koná v pražském hotelu Boscolo.

Podpora je cílená na mladé firmy se stářím do pěti let a s velikostí do 50 zaměstnanců. Českým startupům usilujícím o účast na světovém veletrhu CES 2017, který proběhne od 5. do 8. ledna 2017 v Las Vegas, nabízí ve spolupráci s organizátory příspěvek až 2 114 euro na vstupné a propagační stánek.

Diskuze (4) Další článek: Amerika údajně chystá kyberútok na Rusko, který odhalí „nechutnou taktiku“ Vladimíra Putina

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,