Internet | Web

Chcete zmizet z internetu? Pomůže vám Deseat.me

Na kolika webových službách jste se jen v posledním roce registrovali? Jestli rádi zkoušíte nové věci, mohou to být třeba desítky webů. Pro hrubou představu často pomůže pohled třeba na uložená hesla webů v prohlížeči (pokud tuto funkci používáte). V případě Chromu stačí navštívit na tuto interní adresu prohlížeče: chrome://settings/passwords.

Netuším, jak takový výpis vypadá u vás, ale mně se zobrazí téměř nekonečný seznam webů, přičemž ve většině případů už ani nevím, k čemu proboha vlastně slouží. A tak čas od času provedu úklid a začnu u stránek, které mě již nezajímají, mazat své účty a profily.

641093280 907249361 446384031
Služba Deseat.me vám pomůže s výběrem webů, na kterých chcete zrušit účet

Při tom množství je to ale otravné. Tento proces naštěstí může urychlit web Deseat.me, který pomocí Google účtu zjistí, kde jste registrovaní, a dá vám na výběr, co s těmito profily chcete dělat. Můžete si je ponechat, anebo označit ke smazání, o což se pak služba pokusí.

Úvodní fotografie: Nitot, CC-BY-SA

Diskuze (3) Další článek: Neuronová síť Googlu sledovala BBC tak dlouho, dokud se nenaučila odezírat z úst. Nejlépe ze všech

Témata článku: , , , , ,