Jednoduché online zálohování dat za nejnižší cenu

(inzerce) Nová aplikace BackupLife poskytuje neomezený prostor, automatické zálohování, jednoduché ovládání, ale zároveň pokročilejší manipulaci s daty a skvělé zabezpečení

Neomezený prostor

Největší předností online zálohování je neomezený prostor, který zatím nabízí jen některé služby. BackupLife poskytuje zcela neomezené zálohování, nezáleží ani na velikosti ani na typu souborů, zálohuje vše a v libovolném množství.

Cena

Překvapivě nejlevnější na trhu. Plná licence stojí od 64 korun za měsíc a to je opravdu nižší cena, než požadují konkurenční služby.

BackupLife.jpg

Použitelnost

Grafická podoba webové stránky backuplife.com a ovládání účtu jsou primitivně jednoduché. Díky tomu je služba vhodná i pro méně zdatné uživatele, kteří většinou svá data ani nezálohují.

Automatické zálohování

Data se zálohují automaticky, to se týká jak nových, tak změněných a smazaných souborů. Předešlé verze změněných souborů a smazané soubory jsou zálohovány po dobu 30 dní - po tuto dobu se k nim lze vrátit a obnovit je v případě, že byly omylem smazány.

Obnova dat

U menšího množství dat stačí kliknout na konkrétní soubory. V prohlížeči Google Chrome je možné přetáhnout soubory na plochu - drag&drop. Data s vyšší kapacitou se stahují v ZIP archivech o velikosti 500 MB, je to praktičtější při obnově většího množství dat. Zajímavou výhodou je také možnost zaslání zašifrovaných dat na externím zařízení, které si dotyčný zvolí, na jakoukoli poštovní adresu po celém světě.

Zabezpečení

Data jsou uložena ve dvou oddělených datacentrech. Přenosy dat jsou šifrované 256bitovým certifikátem a data na serveru znovu šifrována. BackupLife využívá stejný způsob přístupu k účtu jako internetové bankovnictví, tj. číselný kód poslaný sms zprávou.

Podpora

Služba nabízí online chat nebo klasický kontaktní formulář. Odpověď na dotaz by měla být takřka okamžitá.

Více informací na www.backuplife.com

Další článek: Intel a McAfee kupují finské Stonesoft, pojišťují si nový byznys

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,