Internet | Mobility | O2

Lepší než sběr pokémonů: O2 bude rozdávat školákům gigabajty. Třeba na rozhlednách a v muzeích

O2 na začátku školního roku spouští novou marketingovou akci, v rámci které bude rozdávat školákům a studentům mladším 27 let gigabajty mobilních dat. Ačkoliv se nabídka týká primárně předplatitelů tarifů Kůl 2 GB, FREE CZ a FREE Evropa, mohou se přihlásit i ostatní, kteří doposud nevyužívají služeb operátora.

935056489

Operátor uvolnil pro akci více než 10 TB, přičemž sběratelé je budou moci získat na všemožných zajímavých místech a při plnění různých společensky prospěšných úkolů. Nějaký ten megabajt tedy školák získá třeba tehdy, když vyleze na rozhlednu, navštíví muzeum, zámek, hrad… Seznam všech míst, kde lze získat data, bude k dispozici v aplikaci Datomat.

Nasbíraná data se budou zákazníkům střádat v Datomatu a jejich platnost bude šest měsíců. Z nastřádaných dat si mladí mohou každý měsíc ke svému tarifu přidat až 5 GB. V praxi to znamená, že pokud zákazník během října v rámci svých aktivit nasbírá 18 GB mobilních dat, může například využít 5 GB v prosinci, 3 GB v lednu, 5 GB v únoru a 5 GB v březnu.

Aplikace Datomat je zatím v betaverzi, ostrý start je pak naplánovaný na 10. září v rámci festivalu O2 Ynspirology.

Diskuze (5) Další článek: Corning představil Gorilla Glass SR+, ochranné sklo pro chytré hodinky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,