Web | Seznam.cz | E-mail

Používáte Seznam E-mail? Na Štědrý den jste odeslali 4 miliony zpráv a 31 milionů dostali

Mobilní operátoři se každé Vánoce chlubí, kolik jejich zákazníci odeslali textovek a kolikrát vytočili číslo svých blízkých. Tentokrát se přidal i Seznam, který zveřejnil, jak na tom byla o Vánocích jeho poštovní služba.

Během Štědrého dne jeho uživatelé odeslali 4 miliony e-mailů, což je o půl milionu více než obvyklý sobotní průměr. Zároveň přijali 9,5 milionů zpráv do hlavní složky Doručené a 22,1 milionů e-mailů do složky Hromadné, kde zpravidla končí obchodní nabídky a další automaticky generovaný balast.

24. prosince svůj e-mail od Seznamu navštívily 2 miliony uživatelů, přečetli 15,5 milionů zpráv a během onoho dne se služba zároveň rozrostla o 11 tisíc nových duší. Podle Seznamu se přitom začali registrovat především po 18. hodině, což může souviset s tím, že možná pod stromečkem objevili nový počítač.

13368153
E-mail od Seznamu patř se svými osmi miliony poštovních schránek k největším e-mailovým službám v Česku

E-mail od Seznamu zůstává i po letech pravděpodobně největší českou poštovní službou. Může se pochlubit více než 8 miliony aktivních schránek, což je více než celé tuzemská internetová populace.

Diskuze (7) Další článek: CZ.NIC testuje novou Datovku. Mobilní čtečka Datové schránky pomůže v komunikaci s úředníky

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,