Setkání Windows User Group - květen 2014

Od 20. května do 23. května také probíhá v Praze již 12. ročník tradiční konference GOPAS TechEd - DevCon 2014. Těšit se můžete na informace a novinky ze světa IT a produktů i technologií společnosti Microsoft a to současných i budoucích v podání těch nejlepších odborníků. A o kterých technologiích uslyšíte v květnu na akcích WUG?

Jihlava - Praktické využití Windows Server 2012 Essentials ve firmě
12. května 2014, 17:30 - Jan Pilař (MVP, MCP, MCTS)
Tato přednáška ukáže možnosti nového Windows Server 2012 Essentials. Dokáže být nástupcem oblíbeného SBSka? V praktických ukázkách budou probrány možnosti propojení s Office 365, online backup do Windows Azure, zálohování klientských stanic, možnosti souborového serveru, diskového systému a mnoho dalšího.

Praha - LightSwitch: Rychlý vývoj databázových aplikací také pro amatéry
15. května 2014, 17:30 - Radek Vystavěl
Vyvinout solidní databázovou aplikaci je obvykle poměrně náročná a pracná záležitost. Vývojářská technologie LightSwitch tento úkol velice usnadňuje. Předpřipravená architektura aplikace, poloautomaticky vytvářené uživatelské rozhraní, možnost jakýchkoli úprav generovaného kódu kódem vlastním atd. LightSwitch v sobě kombinuje snadnost vývoje např. z Accessu s robustností a všemi vymoženostmi platformy .NET. Profesionálním vývojářům zkracuje dodací doby, vývojářům amatérským dává možnost na solidní databázovou aplikaci dosáhnout.

Brno - Asynchronní a paralelní programování v .NETu
19. května 2014, 17:00 - Jiří Činčura
Základy vláken, objekty a produkty usnadňující toto programování. Mnoho novinek přichází s .NET Frameworkem 4/4.5 a Task Parallel Library. Probereme také rozdíly a správná řešení IO bound a CPU bound problémů a podíváme se také na Power Threading Library.

- Petr Vlk (WUG, KPCS CZ)

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Váš názor Další článek: Sandisk Optimus MAX: první SSD s kapacitou 4 TB

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,