Setkání Windows User Group v září 2014

S blížícím se podzimem na obrysech nabývá také jedna z největších českých konferencí MS Fest 2014. I letos budete mít možnost navštívit v několika městech přednášky na ta nejzajímavější témata pro vývojáře i IT profesionály. A která témata jsou ta nejzajímavější? To můžete určit i vy v rámci hlasování, které organizátoři spustili na stránkách konference na adrese http://www.ms-fest.cz/navrhy-temat/.

Zlín: 20 000 řádků v PowerShellu
9. září 2014, 17:00 - Ondřej Ševeček (MCM, MVP)

Znáte PowerShell? Přijďte na setkání s Ondrou Ševečkem, na kterém se podělí o své slasti i strasti během skriptování. Představí jeho výhody i úskalí při tvorbě nástroje, který dokáže vytvořit na Hyper-V v podstatě libovolně složité virtuální prostředí s více sítěmi, mnoha Active Directory řadiči domény, Exchange a SharePoint servery, SQL serverem a mnoha dalšími věcmi. Jádrem přednášky ale hlavně jsou jeho zážitky s jazykem PowerShell, různé zajímavosti s jeho kompatibilitou a informace o tom, na co si při skriptování dát pozor.

Petr Vlk (WUG, KPCS CZ)

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Váš názor Další článek: NASA vyvíjí systém řízení letového provozu pro drony

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,