Software | Prohlížeče | Seznam.cz

Seznam vylepšil svůj prohlížeč. Umí překládat celé stránky a je k dispozici pro mobilní Windows 10

Seznam vylepšil svůj stejnojmenný webový prohlížeč. Ten se v nové verzi naučil překládat celé stránky z angličtiny do češtiny (v přípravě je také němčina, francouzština, italština, španělština a ruština).

Když tedy navštívíte stránku v angličtině, v záhlaví se zobrazí pes Krasty a nabídne vám překlad. Podobně můžete přes kontextovou nabídku přeložit označené slovo nebo třeba celý odstavec. Krasty se může objevovat i v dalších situacích jako jednoduchý asistent, který dohledá související témata.

84277131
Nabídka k přeložení stránky v angličtině
546240275
A výsledek

Další novinkou je verze prohlížeče pro mobilní Windows 10 a lepší práce s prohlížečem na tabletech, kde díky větší uhlopříčce vypadá spíše jako na desktopu než jen jako roztažená mobilní verze.

Podle Seznamu jeho webový prohlížeč používá každý den přibližně 350 tisíc surfařů na mobilních telefonech a více jak 110 tisíc uživatelů pak má prohlížeč na velkých počítačích. Prohlížeč je k dispozici pro Windows, Android, macOS a iOS.

Diskuze (25) Další článek: CDN77 chce propojit klasický a P2P streaming videa. Technologii chtěl prosadit i do nového iVysílání ČT

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,