Vyhledávač slev Skrz.cz se zmocnil slevového serveru Vykupto.cz

Na českém trhu slev všeho druhu se uskutečnila poměrně významná akvizice, která zahrnuje dvě velké značky v této oblasti – Skrz.cz a Vykupto.cz.

Podle oficiálního oznámení Skrz.cz, který funguje jako agregátor a vyhledávač slev na slevových serverech a různých eshopech, koupil server Vykupto.cz, který se specializuje pouze na prodej slevových kupónů, podobně jako Slevomat.cz.

Klepněte pro větší obrázek

Skrz.cz spolupracuje například i s velkými internetovým obchody jako Okay.cz, Euronics.cz, Invia.cz, Čedok.cz, Kasa.cz nebo Mall.cz a dalšími a drží si pozici největšího agregátora slev. V rámci slevového byznysu si ale prvenství drží stále Slevomat.cz.

Oznámená akvizice brněnského Vykupto.cz, který je klasickým slevovým portálem ve stylus Slevomatu a dalších, dle vyjádření umožní upravit současný obchodní model a zaměřit se na užší oblast produktů.

Klepněte pro větší obrázek
Vykupto.cz se bude po akvizici více zaměřovat na zboží a módu

V plánu je Vykupto.cz specializovat do podoby slev především na zboží a módu, se kterým má největší zkušenosti a dle vyjádření ředitele Skrz.cz Petra Kováčika jde o velmi nadějný segment. Vykupto.cz od roku 2010 prodalo více než milion slevových kupónů, takže akvizicí získá Skrz.cz i další balík zákazníků, kterým může nabídnout služby agregátoru slev.

Diskuze (3) Další článek: Samsung začal vyrábět paměti DDR4 s kapacitou 128 GB v jednom modulu

Témata článku: , , , , , , , , , , ,