Apple něco chystá, rozeslal pozvánky na akci 25. března. Čeká se odhalení sjednoceného předplatného

Vývojářská konference WWDC je ještě daleko, ale Apple rozeslal vybraným novinářům pozvánky na událost, která se bude konat už 25. března.

„It’s show time“ naznačuje, že se bude jednat o dlouho očekávané představení novinek především z oblasti služeb. Nejen v rámci Apple TV a nabídky filmů a seriálů, ale také v segmentu časopisů a zpráv (Apple News).

Klepněte pro větší obrázek

Apple totiž v minulém roce koupil aplikaci Texture, která za jednotné měsíční předplatné nabízela přes 200 digitálních magazínů. Je jasné, že Apple představí podobnou službu pod vlastní značkou, ale očekávají se mnohem větší změny.

Dle očekávání by totiž Apple měl sjednotit předplatného pro veškerý digitální obsah - hudbu, časopisy i televizní pořady nebo filmy. Uživatel by tak měl za jednotný měsíční paušál přístup k velkému množství různorodého obsahu a Apple by si tak zároveň zajistil to, že v rámci jednotlivých služeb nepřejde ke konkurenci. Platit si některou službu zvlášť by nebylo výhodné.

Ale nechme se překvapit. Jaké novinky si pro nás Apple připravil uvidíme v pondělí 25. března.

Diskuze (11) Další článek: World Wide Web neboli celosvětová síť slaví 30 let. Tim Berners-Lee ho vytvořil jako technologii pro vědce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,