Apple Watch Series 4 budou kvůli velkému zájmu vyrábět dva výrobci

O novou generaci chytrých hodinek od Applu – Watch Series 4 je dle zdrojů webu Digitimes velký zájem a tak Apple spustí v listopadu výrobu u dalšího výrobce.

Apple využívá výrobních kapacit pro Watch v Tchaj-wanu u výrobce Compal, ale ten už je dle informací na maximu svých možností a tak se od listopadu výroba Watch Series 4 spustí v rámci u dalšího výrobce ve stejné zemi – Quanta Computer. Díky tomu by měl Apple snadno pokrýt poptávku, která bude na konci roku největší.

Podle analytiků lze očekávat, že Apple tento rok prodá kolem 18 milionů až 19,5 milionu chytrých hodinek Watch, ale jedná se pouze o odhady. Apple stále oficiálně nezveřejňuje prodejních čísla hodinek, které ve finančních výsledcích spojuje s dalšími zařízeními do oblasti „Ostatní“.

Apple Watch jsou nejpopulárnějšími hodinkami na světě s odhadovaným celosvětovým tržním podílem kolem 35 %, což dokázaly poměrně rychle a překonaly i dlouholeté krále jako jsou Rolex, Omega, Swatch a další. Dokonce jich prodává více, než řada těchto známých značek dohromady.

Diskuze (28) Další článek: Nad novým Computerem: jak se zlepšovaly foťáky v mobilech a kdy se dočkáme pěti čoček?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,