Cloudové řešení pro digitální agentury

Pořád nasazujete zakaznická řešení na vlastní infrastrktuře? Vyberte jeden projekt, a nasaďte ho do cloudu s Azurem zdarma.

Celý svět se přesouvá do cloudu. Věděli jste například, že lze využít cloud i pro sledování, analýzu a predikci PPC kampaní? Že můžete automaticky škálovat výpočetní prostředky v závislosti na počtu návštěvníků webu? Nebo že lze nasadit microsite pro zákazníka během pár vteřin?

Pokud chcete získat náskok před konkurencí, přesuňte jako digitální agentura své řešení do cloudu.  Pro ty, kteří zatím nenašli odvahu si cloud vyzkoušet, se nyní nabízí ideální příležitost. Microsoft připravil speciálně pro digitální a marketingové agentury soutěž, v rámci které mohou registrované agentury získat profesionální cloudové služby na 3 měsíce zcela zdarma pro komerční využití. V rámci soutěže Microsoft pořádá školení zaměřené speciálně pro potřeby digitálních agentur, kde dostanou podporu pro spuštění prvního projektu v cloudu.

Co Microsoft Azure digitálním agenturám nabízí?
  • Rychlé nasazení webu během pár vteřin díky WebSites. Hostovat lze celou řadu platforem (PHP, .NET atd.).
  • Automatické škálování v závislosti na počtu návštěvníků webu.
  • Sledování, analýza a predikce PPC kampaní prostřednictvím Azure Machine Learning.
  • Sledování sociálních sítí a následný boost kampaní.
  • Analýza potenciálního podvodného chování zákazníků e-shopů (např. opakované vratky zboží během 14 dnů), analýza prodejů a skladového hospodářství.
  • Komplexní streamovací služby Media Services.

Mezi standardní vlastnosti pak patří škálovatelnost, automatické opravy, podpora programovacích jazyků a nasazení projektů v řádech sekund.

Soutěž

Abyste se mohli soutěže zúčastnit a vyzkoušet si spuštění Vašeho prvního cloudového projektu bez rizika, je nutné se zaregistrovat na webu AzureLand.cz. Následně účastníci obdrží Azure pas v hodnotě 1500 USD, který bude možný čerpat po dobu 3 měsíců. Registrace již byla zahájena a svoji účast v soutěži můžete potvrdit do 13. března. Nejlepší řešení bude vyhlášeno 28. března.

Registrovaní účastníci mají mimo soutěže samotné a z ní plynoucího benefitu v podobě Azure pasů možnost zúčastnit se školení a zkonzultovat tak s odborníky využití cloudu přímo v jejich firmě. První školení proběhlo v prosinci se zaměřením na IT odborníky digitálních a marketingových agentur. Další školení je koncipováno spíše pro marketingové a business specialisty v oboru, a bude se konat 4.února 2015.

Pro více informací o soutěži navštivte web www.AzureLand.cz.

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Váš názor Další článek: Puzzlecluster: Superpočítač složený ze starých modulárních telefonů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,