Jak být nepostradatelný IT manažer?

(inzerce) Cloud vůbec neznamená, že už vás nebudou potřebovat. Naopak otevírá úplně nové možnosti.

Spojte se s odborníky na cloud z MyCom Solutions a nechte si sestavit ZDARMA návrh řešení přesně pro vás.

Jistě se už většina z vás setkala se stavem, kdy vedení tlačí na rozvoj IT a jeho posun, vynakládá investice, které jsou podle dané firmy nemalé, a přesto se to nikam nehýbe. Uživatelé jsou nespokojeni, management nemá představu, co přesně IT oddělení dělá a IT oddělení hlásí, že nejsou kapacity nebo peníze. A to vše je samozřejmě “vaše chyba”. Ale za pomoci společnosti MyCom Solutions už nemusí být.

Klepněte pro větší obrázek

Komplexnost dnešních technologií vyvíjí na IT obrovský tlak. Dříve bylo možné se o IT starat v poměrně malém týmu. Firmy jsou ale v dnešní době mnohem náročnější, především díky intenzivní masáži velkých IT hráčů, kdy ze všech médií křičí reklama, jak je vše možné, jednoduché a jak se bez toho neobejdete.

Ředitelé rádi slyší o úspoře nákladů a zefektivnění procesu. Těžko jim ale vysvětlíte, že IT je prostě drahá záležitost a nelze ji udělat za méně. A v tom je jednoznačná výhoda cloudu. S cloudem lze ušetřit značnou část nákladů a zbavit se stereotypních činností, za které vás stejně nikdo neocení.

Odpadne Vám starost s hardwarem, řešení bezpečnosti, síťařina, licencování, zajišťování dostupnosti, zálohování, nekompatibilita verzí uživatelského software a mnoho dalších otravných činností, kterým jste teď museli vyhrazovat až příliš mnoho času.

Nabídněte Vašemu šéfovi cloudové řešení dřív, než to udělá jiná firma a vy přijdete o místo.

Říká se, že nikdo není nepostradatelný, ale ten kdo nestojí a posouvá vše dopředu, ten se o místo bát nemusí.

Pro více informací navštivte web www.mycom.cz.

Další článek: Asus UX305: V mnohém lepší než nový MacBook [test]

Témata článku: , , , , ,