Jednodušší už to nebude. Revolut spustil nakupování akcií. Zdarma a zabere to pár kliknutí

Revolut aktuálně spustil možnost investování do akcií přímo v rámci své mobilní aplikace. Uživatelé tak mohou nakupovat cenné papíry přibližně 300 společností. Vše je téměř zdarma, firma si pouze vezme roční poplatek z výnosů.

Výhodou investování skrze Revolut je, že nemá žádnou minimální částku, kterou musíte utratit. Klidně tak můžete investovat pouhý 1 dolar. U malých společností se klidně může jednat o celou akcii, v případě ostatních z ní ale získáte pouze malý podíl. Vše je navíc stejně jednoduché, jako v případě nakupování Bitcoinu či dobíjení účtu, akcie se tak otevírají i běžným uživatelům. Nutné je pouze založit si „účet" pro obchodování přímo v rámci aplikace, kde po vás při registraci budou požadovat dodatečné údaje.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Na výběr je přibližně 300 společností. Před samotným obchodováním se ale musíte zaregistrovat.

Nakupoval lze přibližně 300 společností, které jsou obchodovatelné na News Yorské burze a NASDAQ. Podobně, jako u běžných kurzů, či Bitcoinu, je cena aktualizována v reálném čase a tak se může neustále měnit.

Obchodování je prozatím dostupné pouze pro předplatitele plánu Metal, kteří mají k dispozici měsíčně zdarma 100 obchodů. Postupně dojde ale i k rozšíření mezi Premium a Standard členy, přičemž počet transakcí zdarma bude stanoven na 8, resp. 3. Každá další pak bude zpoplatněna 1 librou a Revolut si ročně vezme 0,01 % jako poplatek za službu.

V rámci Revolut Metal máte k dispozici i kovovou kartu:

Diskuze (27) Další článek: Intel má nové procesory: notebookové „Ice Lake“ poprvé dostanou 10nm tranzistory

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,