Máte to ve svých rukou. Zásilkovna už nerozhoduje sama, kam přesměruje váš balík

Zásilkovna řeší jednu nepříjemnou bolístku. Doručování do Z-Boxů je skvělé v tom, že tyhle výdejní plechovky vám zboží balík vydají v kteroukoli denní hodinu. Od nedávna už skrze ně zásilky i odešlete. Jenže když byl Z-Box plný, Zásilkovna váš balík přesměrovala na blízké kamenné výdejní místo.

Problém spočíval v tom, že jste nad přesměrováním neměli kontrolu, takže se mohlo stát, že jste se dočkali nepříjemného překvapení. Místo bezproblémového výdeje na očekáváném místě jste třeba museli jet sice nedaleko (Zásilkovna by vás nikdy nenechala jet na druhý konec státu), ale přesto do pár kilometrů vzdáleného místa na opačném konci města, než kde se běžně pohybujete.

Podobné příběhy o nešťastném přesměrování zásilky si zažila i naše redakce. Dobrá zpráva zní, že Zásilkovna se s neduhem vypořádala a vrací kontrolu zákaznictvu. Je-li výdejní box, kterým může být Z-Box nebo AlzaBox, plný, Zásilkovna se vás zeptá, do které kamenné výdejny chcete balík přesměrovat. Tam si ho druhý den vyzvednete.

Na výběr budete mít několik hodin zpravidla v pozdně odpoledních až večerních hodinách. Informaci o neúspěšném doručení do výdejního boxu obdržíte e-mailem.

Klepněte pro větší obrázek
Pokud je výdejní box plný, budete si moct říct, kam má Zásilkovna váš
balík přesměrovat (foto: Záslkovna)

Zdroje: Blog Zasilkovna.cz

Diskuze (63) Další článek: Více ventilátorů, větší výkon nebo průhledné kryty. Herní notebooky MSI pro rok 2023

Témata článku: , , , , , , , , ,