Nové sídlo Applu bude zabezpečené a tajné. UFO zevnitř poznají jen a pouze zaměstnanci

Nové kruhové sídlo Applu s označením Apple Park vypadá na první pohled jako vesmírná loď, která ukrývá spoustu tajemství. TIm Cook v rozhovoru prozradil, že sídlo bude „tajemné“ a ani v budoucnu se do něj nikdo cizí jen tak nedostane.

Do Apple Parku budou mít přístup výhradně zaměstnanci Applu, pro které byla tato budova vytvořena. Apple do tohoto sídla nevpustí žádné jiné lidi, ani velké investory a podobně. A rozhodně nebude dělat žádné poznávací průchody. Hlavním důvodem je, že Apple Park bude obsahovat příliš mnoho tajných věcí a na tajnosti si Apple obzvláště potrpí.

Pro lidi, kteří se chtějí o Apple Parku dozvědět více, je určena speciální budova mimo hlavní kruhové sídlo – „Visitor center“, kde je k dispozici 3D model Apple Parku i s podporou rozšířené reality přes iPady. Pomocí AR aplikace si můžete prohlédnout bližší detaily konstrukce a rozložení, dát si kávu nebo si koupit nějaký výrobek Applu či originální tričko a další oblečení, které nelze koupit nikde jinde na světě.

I přes to, že Apple už začal hlídat a mazat fotky z vnitřních prostorů, které zaměstnanci dávali na Instagram a další platformy, objevilo se několik velmi zajímavých, které jsou stále k dispozici. Je vidět, že i uvnitř se jedná o opravdu nádherný a luxusní design.

Diskuze (20) Další článek: Přes internet mu změníte i jas displeje. Doro 8040 v mobilní říši nemá obdoby

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,