OSmý Avast! si rozumí s Windows 8

Jeden z oblíbených antivirů a celého komplexního bezpečnostního řešení od společnosti Avast! je nově ve verzi 8.0. Nová verze slibuje plnou podporu Windows 8 a celkově svižnější běh. Antivir si získal za poslední léta oblíbenost zejména díky nulové ceně. To nadále zůstává, Avast! Free Antivirus je stále zdarma s bezplatnou registrací. Prostředí nabízí přepracovaný vzhled.

Avast! nabízí celkem čtyři varianty svého bezpečnostního řešení – Avast! Free Antivirus, Avast! Antivirus Pro, Avast! Internet Security a nejvýkonnější Avast! Premier. Nejpoužívanější jsou varianty Free Antivirus a Internet Security.

Avast.png

Verze Premier obsahuje všechny funkce Internet Security a navíc možnost vzdáleného přístupu k počítači, bezpečné mazání dat z disku a automatické aktualizace instalovaných programů.

Na oficiálním webu společnost Avast! najdete také ceny za licence, které jsou v základu roční. Za Internet Security zaplatíte 1 190 Kč na rok, za Premier 1 690 korun na rok a na tři roky 3 390 korun. Antivirus Pro společnost nabízí za 790 korun na roční licenci. Pamatujte, že Free Antivirus je pouze klasický antivir a nenabízí žádné další funkce, jako firewall, ochranu nevyžádané pošty a další funkce. Pro firemní řešení nabízí Endpoint Protection a zabezpečení souborových a e-mailových serverů

Nové verze produktů Avast! se soustředí na lepší ochranu, rychlejší běh a integraci s Windows 8. Uvidí se časem, jak produkty obstojí v nezávislých testech proti konkurenci.

Jako doplněk k zabezpečení nabízí Avast! Správce hesel EasyPass, který umožní stanovit pravidla pro silná hesla a pomocí tzv. „superhesla“ umožní spravovat přihlašování k různým službám a vzdáleným službám.

Diskuze (26) Další článek: Hloupá média, neschopný stát a vysmátí hackeři [komentář]

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,