Plaťte online s MasterPassTM a vyhrajte hudební výlet do Londýna

(Inzerce) „Více času na to, na čem záleží: K nezaplacení“. Kde ten čas ale získat? Například využíváním technologií, které jej ušetří. Takovou je nová služba MasterPassTM.

V podzimní kampani jejím využíváním navíc můžete získat zajímavé odměny nebo dokonce vyhrát výlet do Londýna s Universal Music.

Společnost MasterCard, jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách, přichází na český trh s novinkou – službou MasterPass. Jde o platební službu, která umožní zákazníkům rychle a  bezpečně platit u všech zapojených on-line obchodníků. Uživatelé si stáhnou aplikaci MasterCard Mobile do svého mobilního telefonu nebo tabletu, uloží si do ní údaje o svých platebních kartách, a pak už jen pomocí pár kliků platí ve všech eshopech, kde uvidí logo MasterPass. Tento způsob placení šetří čas, protože zákazník nemusí při každé platbě zadávat údaje o platební kartě ani adresu doručení objednaného zboží. V současnosti ji využívá již přes 50 tisíc obchodníků po celém světě.

Klepněte pro větší obrázek

Novou službu a její využívání podporuje velká podzimní kampaň, která poběží od 1. listopadu do 14. prosince letošního roku, se soutěží o opravdu atraktivní výhru: hudební výlet do Londýna pro dvě osoby. Tu získají tři zákazníci, kteří v tomto období uskuteční největší množství transakcí v eshopech Českých drah, Alza.cz a DámeJídlo.cz. Čtyřdenní výlet s Universal Music výherce zavede na prohlídku studií Universal Music v Londýně, absolvuje tématickou trasu po Londýně London Rock Music Tour a navštíví hudební koncert a muzikál. Součástí výhry jsou letenky a transport z/na letiště, ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu se snídaní a také uvítací a rozlučková večeře se zástupci Universal Music.

Čtyřdenní výlet s Universal Music výherce zavede na prohlídku vydavatelství  Universal Music a jeho studií v Londýně, absolvují tématickou trasu po Londýně „London Rock Music Tour“ .  Navštíví jíž vyprodaný koncert objevu roku Sama Smitha a vybraný  muzikál. Součástí výhry jsou letenky a transport z/na letiště v Londýně, ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu se snídaní a také uvítací a rozlučková večeře se zástupci Universal Music.

Zkrátka ale nepřijde nikdo. Každý, kdo v této době službu MasterPass využijí, se budou moci těšit na 10% slevu na nákup vybraných jízdenek u Českých drah, 15%  slevu na další nákup u DámeJídlo.cz a nebo e-knihu, audio knihu či předplatné časopisu Euro u Alza.cz. Hudební fanoušci budou moci navíc na Facebooku MasterCard hrát o vstupenky na pražské koncerty Chinaski, Kate Perry a One Republic, jejich CD nosiče a trička.

Více zde

Další článek: Lunchtime.cz už ve své podobě skončil, nahradilo ho Zomato

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,