Pozvánka: GIS Xamathon v Brně

Zúčastněte se GIS Xamathonu v Brně, který se koná 25. a 26. listopadu!

Xamathon roadshow, která cestuje po 14 zemích ve střední a východní Evropě, se 25. a 26. listopadu spojí s GIS hackathonem v Brně. Budete si moci vyzkoušet vývoj multiplatformních aplikací v Xamarin, iOS, Android, C# na platformně Azure a jejich napojení na senzor teploty, chytrou žárovku, termostat nebo iBeacony.

Pojďte s našimi lokálními technickými experty strávit dva dny, abyste mohli odejít s většími znalostmi o tom, jak vytvářet, testovat a monitorovat mobilní aplikace s Xamarinem a platformou Azure.

Technické požadavky

Přijďte prosím připraveni na GIS Xamathon – mějte nainstalované a připravené Visual Studio, Xamarin a Azure SDK na vašem notebooku. Instrukce naleznete zde.

  • Zde najdete kompletní příručku pro Mac OS X a Windows, která vám pomůže vše připravit.
  • Pokud nemáte Mac, tak abyste mohli testovat aplikace na iOS, můžete využít jeden z týdenních plánů MacInCloud (Euro za server, OS El Capitain) se zapnutou možností Enable Remote Build Port.

Pro přístup do Microsoft Azure získá každý účastník zdarma kredit 100$ při zahájení hackathonu.

Abyste mohli využít plný potenciál této události, měli byste mít technické znalosti, podívejte se na tento seznam videí, kurzů a dalších prostředků zdarma abyste si rozšířili vaše znalosti.

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Váš názor Další článek: Chcete vlastní USB Killer? Vykuchejte fotografický blesk

Témata článku: , , , , ,