Samsung chce z nudných tiskáren udělat designové doplňky

Samsung se snaží změnit nudné trendy v oblasti tisku. Šedé krabice, kterými současné tiskárny jsou, chce vyměnit za designové modely, jenž neurazí ani v obývacím pokoji. V Berlíně na IFA 2014 představil hned trojici netradičních tiskáren. Jedna z nich patří do domácnosti a využívá inkoustu. Dvě laserové se pak budou hodit do kanceláří.

Model Vase je zajímavý především vertikální konstrukcí. Ani zásobník papíru netrčí nikam do prostoru a celá tiskárna tak na stole zabere minimum místa. Jedná se o inkoustovou tiskárnu.

1. Vase.jpg
Samsung Vase

One & One je laserová tiskárna, která využívá černý toner doplněný o jednu barvu z běžné trojice barevných tonerů - azurové, purpurové či žluté. Ani po stránce vzhledu se nejedná o běžnou tiskárnu, byla oceněna v kategorii Concept design.

3. One & One.jpg
Samsung One & One

Samsung Mate se k tradičním tiskárnám přibližuje nejvíc. I přesto se od nich odlišuje výměnnými barevnými panely. Ty mohou docela zásadně změnit vzhled tiskárny, která lépe zapadne do inetriéru. I v tomto případě se jedná o laserovou tiskárnu.  

4. Mate.jpg
Samsung Mate

Ve všech třech případech se ale jedná jen o ukázkové koncepty, které se nechystají do prodeje. Tedy alespoň zatím...

Diskuze (16) Další článek: G.Skill uvádí rychlé operační paměti DDR4 s frekvencí 3 333 MHz

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,