Sledujte online největší festival věnovaný e-commerce a technologiím, seznam řečníků je velmi lákavý

Dnes můžete zdarma načerpat cenné informace a zkušenosti z oblasti e-commerce a navázaných technologií. V úterý 20. října totiž probíhá online konference The future of e-commerce, innovations & technology, kterou pořádá E15. Konference začíná v 10:00 a trvá do 17:00 a v průběhu dne se vystřídá řada atraktivních speakerů.

Online stream můžete zdarma sledovat na webu Onlineconference.e15.cz, kde je také podrobný časový harmonogram. 

Se svými příspěvky vystoupí například Jan Řežáb, Petr Mára nebo Tomáš Braverman, ale například také řada úspěšných žen z online byznysu, jako například Libuše Šmuclerová (předsedkyně představenstva a Co-CEO vydavatelství Czech News Center), Lola Adebanji (ředitelka e-commerce v Citibank pro Evropu, Blízký východ a Afriku), Hana Součková (generální ředitelka SAP ČR) nebo také Simona Kijonková (CEO služby Zásilkovna).

Akce představí novinky jak pro oborové experty, tak pro nadšence a inovátory. K dispozici budou případové studie či souhrnné zkušenosti expertů ze současného světa e-commerce. Jedním z průvodních témat bude pochopitelně i koronavirová pandemie a jak současnou situaci řešit v online byznysu. 

Diskuze (7) Další článek: Noční oblohu prozáří meteorický roj Orionidy, vrcholit bude v noci na středu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,