Tento týden se koná mDevCamp. Mobilní vývojáři se sejdou v Praze

Na konci tohoto týdne proběhne sedmý ročník konference mDevCamp, která nabídne na třicítku hostů z celého světa. Mezi nimi jsou i řečníci, kteří se podílejí na vývoji aplikací pro Facebook, Microsoft a Pinterest. Chybět ale nebudou ani speakeři z českých a slovenských studií, jako třeba Ján Ilavský z Hyperbolic Magnetism, kteří stojí za hrou Beat Saber.

mDevCamp

Kdy: 15. června
Kde: Kongresové centrum Praha
Vstupné: 139 € (bez daně), studenti 37 €

Vstupenky a podrobné informace:
www.mdevcamp.eu

Mluvit se bude hlavně o trendech v mobilním vývoji, ať už jde o rozšířenou realitu (AR), vývoj robotů nebo hlasem ovládané asistenty. Bude však i možnost nahlédnout do světa mobilního byznysu na příkladu světově úspěšných českých startupů.

Mezi přednášející nebude chybět například Wendy Lu věnující se v Pinterestu aplikaci pro formáty reklam se zaměřením na mobily či Filip Hráček z Googlu, který na na starosti Flutter a Dart. Z Avastu přijde Vladislav Iliushin, který se věnuje bezpečnosti IoT systémů.

Kromě přednášek bude možné navštívit workshopy, které vznikly ve spolupráci s Avastem, Microsoftem, MSD IT a dalšími. Zájemci si také mohou vyzkoušet princip fungování kryptoměn.

„Zájemci obdrží na začátek konference určitý počet mincí ze třech měn, které jsme nazvali Android Dev Coin, iOS Dev Coin a Cross Platform Coin. Lidé budou moci mezi sebou coiny obchodovat a spekulovat s jejich budoucí hodnotou. Nanečisto si tak vyzkouší fungování trhu kryptoměn. Na konci dne pak bude možné za virtuální coiny koupit třeba špičkový dron a řadu jiných cen,” popisoval Michal Šrajer, hlavní organizátor, hru mDevCoin Exchange.

Program začíná od 9:00, registrace o hodinu dříve, a končí okolo sedmé hodiny večerní. Přesný rozpis přednášek naleznete na webu konference.

Váš názor Další článek: Týden Živě: GitHub, Apple a Kuba vybírá chytré hodinky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,