TV Nova kompletně zpoplatnila svůj videoobsah na internetu

Web Voyo náležící k televizi Nova se dočkal změny, která příznivce pořadů Novy nepotěší. Doposud bylo možné sledovat pořady z produkce Novy zdarma, placeným předplatným uživatel dostal přístup k ještě nevysílaným epizodám, živým přenosům nebo k archivu filmů a sledování měl bez reklam. Nově je předplatné nutné k přehrání jakéhokoli pořadu z archivu. Výjimkou jsou pouze Zprávy a tipy z pořadu Rady ptáka Loskutáka.

Vymena.jpg
Voyo, archiv TV Nova

Cílem je pochopitelně zisk co největšího počtu předplatitelů. Ti mohou platit buď prostřednictvím SMS 189 Kč měsíčně, nebo 179 Kč při platbě kartou. K dispozici je i sedmidenní zkušební období zdarma, nicméně v rámci registrace musíte odeslat registrační SMS a poté ještě ke zrušení zkušebního období.

Web Voyo funguje od ledna loňského roku, kdy nahradil původní archiv na webu TV Nova. Kromě pořadů z produkce televize Nova nabízí i archiv filmů. Podobným směrem se nedávno vydala i konkurenční televize Prima, která z původního hostování svého archivu u služby Stream.cz přešla na vlastní nový portál Prima Play. Ten je zatím zdarma a nabízí výhradně pořady Primy.

PrimaPlay.jpg
Prima Play

 

Diskuze (74) Další článek: .eu doména za 49 Kč a webové stránky zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,