VMware Forum 2013: novinky z oblasti virtualizace a cloudu

Největší konference v oblasti cloud computingu a virtualizace se uskuteční 15. května 2013 v Praze. Odborné diskuze o cloudu, virtualizaci, mobilitě zaměstnanců a větší pružnosti podnikání

Již za měsíc se v Praze a dalších 27 městech napříč regionem EMEA (Evropa, Střední Východ a Afrika) uskuteční VMware Forum 2013, očekáváno je přes 16 000 účastníků. Téma pro rok 2013 zní „Virtually Unlimited“ aneb jak mohou IT profesionálové pokročit na své cestě ke cloudu za pomoci softwarově definovaných datových center. Ať už se zajímáte o cloud, virtualizaci nebo mobilitu, VMware Forum 2013 nabízí jedinečnou příležitost proniknout do tajů efektivní cloudové strategie. Od zástupců společnosti VMware a jejích partnerů se návštěvníci dozvědí, jak vybudovat cloudovou infrastrukturu, která zjednodušuje provoz IT, zvyšuje bezpečnost a zrychluje vytváření, nasazení i provoz aplikací v rámci celé firmy.

Konferenci zahájí Rob Jenkins, ředitel pro poradenské služby VMware v regionu EMEA, s úvodní přednáškou na téma: „Přechod IT organizace na softwarově definované datové centrum a pracovní prostor s podporou více zařízení“. Vedle představitelů VMware se představí i zástupci dalších organizací.

Konkurenční výhoda díky virtualizaci a cloudu

V našem oboru se schyluje k velké bouři, která ovlivní každého zákazníka bez ohledu na velikost a pole působnosti. Posun k softwarově definovaným datovým centrům, technologické pokroky v oblasti výpočetních řešení pro koncové uživatele a cloud computing zaměřený na zákazníky, to vše jsou změny, které se výrazně projeví na fungování a konkurenceschopnosti firem,“ řekl Michal Stachník, Country Manager VMware pro Českou republiku a Slovensko.

VMware Forum dává zákazníkům jedinečnou možnost setkat se se zástupci společnosti VMware i ostatními firmami v odvětví a lépe porozumět tomu, jak chytře využít cloudové a virtualizační technologie. Naším cílem je poskytnout návštěvníkům reálné příklady z praxe a přiblížit, jakým způsobem využívají zákazníci technologie VMware a jaké konkrétní podnikatelské výhody jim tyto technologie přináší.

VMware Forum je jednodenní událostí cílenou na všechny zájemce, kteří chtějí dosáhnout lepších výsledků a inovovat svou IT infrastrukturu. V rámci tří hlavních tematických bloků – cloud computing, virtualizace a mobilita, získají návštěvníci veškeré potřebné informace o budoucnosti cloudu. Pestrý program nabídne nový pohled, nápady a návody na úspěšné nasazení virtualizace a cloud computingu jak nováčkům, tak firmám, které tyto technologie již úspěšně využívají.

VMware Forum se v České republice koná již počtvrté. Detailní informace naleznete na www.vmwareforum2013.com/prague. Účast na konferenci VMware Forum je zdarma.

Článek vyšel v rámci partnerské sekce Cloud a virtualizace, autorem je zástupce společnosti VMware.

Diskuze (1) Další článek: Kobo Aura HD: elektronická čtečka knih se chlubí vysokým rozlišením

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,