VMware Online Technology Forum proběhne 25. 11.

(Inzerce) Bezplatná on-line konference se zaměří na téma sjednoceného cloudu a jak tato architektura umožní rychle a bezpečně doručit jakoukoli aplikaci na libovolné zařízení

VMware chystá již druhé VMware Online Technology Forum, bezplatnou on-line konferenci, která umožní zákazníkům i dalším zájemcům seznámit se s novinkami v oblasti sjednoceného hybridního cloudu a dalších softwarově definovaných technologií. Tato řešení pomáhají zákazníkům doručovat aplikace rychle a s možností jejich škálování.

Klepněte pro větší obrázek

Na základě úspěchu, který sklidilo první Online Technology Forum letos v dubnu, se VMware rozhodl navázat další on-line konferencí. Účastníci si mohou z nabídky jednotlivých virtuálních seminářů sestavit vlastní program. IT pracovníci se tak dozví o neomezených možnostech řešení VMware v oblasti softwarově definovaných datových center, hybridního cloudu, firemní mobility a softwarově definovaných sítí, díky kterým mohou vše implementovat kdykoli a kdekoli, a virtuálně tak pomoci s řešením jakéhokoli IT problému.

Stávající i potencionální zákazníci VMware se mohou zúčastnit praktických ukázek a přímo prostřednictvím internetového prohlížeče si na vlastní kůži vyzkoušet technologie, které zvyšují efektivitu IT a konkurenční výhodu celé firmy.

Účastníci se mohou zapojit i do živě přenášené diskuze s technickými experty VMware, které se zúčastní i Joe Baguley, viceprezident a technický ředitel VMware pro region EMEA. Ten bude připraven odpovídat na dotazy účastníků konference.

Více informací o konferenci, která se uskuteční ve středu 25. listopadu 2015 od 10:00 do 14:30 hodin, a registrační formulář pro rezervaci místa naleznete na této stránce.

Další článek: Microsoft představil Visual Studio Dev Essentials. Nástroje i cloud zdarma

Témata článku: , , , , , , , ,