Vodafone uvedl další tablet vlastní značky, desetipalcový a levný

Na aktuální poptávku po tabletech zareagoval Vodafone už před Vánoci, kdy představil sedmipalcový Vodafone Smart Tab 7. Teď k němu přidal ještě desetipalcový model Vodafone Smart Tab 10. Pro operátora přístroj vyrábí ZTE a vybavil ho dvoujádrovým procesorem Qualcomm na frekvenci 1,2 GHz, 16GB pamětí, slotem pro karty microSD a samozřejmě operačním systémem Android. Ten je ve verzi 3.2.

VodTab.jpg
Vodafone Smart Tab 10

Tablet má rozměry 257 × 171 × 11,5 mm a hmotnost 700 g, což jsou parametry podobné Asusu Transformer, designem se však více podobá Samsungu Galaxy Tab 10.1. Tablet od Samsungu je však citelně tenčí a lehčí. Vodafone Smart Tab má ale před konkurencí výhodu především v ceně, bez jakýchkoli úvazků je k dispozici za 8 977 Kč a když se zavážete k nějaké útratě, dá vám operátor ještě slevu.

Tablet Vodafonu je kromě zmíněného vybaven také všemi potřebnými čidly, jako je kompas, akcelerometr či gyroskop, fotoaparátem, GPS a samozřejmě slotem pro SIM kartu. S tabletem tak můžete být online jak přes Wi-Fi, tak prostřednictvím mobilní sítě. Přítomnost 3G modulu se sice v tiskové zprávě nezmiňuje, ale zástupce operátora nám ji telefonicky potvrdil.

Diskuze (25) Další článek: Red Hat v Brně staví nové sídlo pro 200 zaměstnanců

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,