Vytvoříme vám webové stránky za super cenu!

(inzerce) Ušetřete čas a peníze! Webové stránky rychle, hezky a profesionálně včetně domény .CZ teď může mít opravdu každý!

Společnost ZONER software, leader na poli hostingových služeb, vám na podzim vytvoří pěkné, profesionální a funkční webové stránky pro cokoli si řeknete. Navíc se slevou 20 % a s doménou .CZ v ceně.

Více informací o webových stránkách s doménou .CZ zdarma - www.inPage.cz

Mějte stránky s doménou .CZ za pár dnů

Z vámi dodaných podkladů vytvoříme web podle vašich představ v moderním a oblíbeném redakčním systému inPage. Díky tomu nepotřebujete žádné programátory pro tvorbu webu a své stránky budete moci v budoucnu sami snadno editovat.

zive.cz_23.10.jpg
Stránky vytvořené v inPage

„Bez nějakých korekcí byly stránky připraveny podle mých představ. Jsem rád, že jsem se rozhodl opustit stávajícího poskytovatele. Mohu jen doporučit.Stanislav Špelda, www.atelierkvicala.cz.

Co vám přinese redakční systém inPage

Pro firmy a drobné živnostníky jsou webové stránky na doméně .CZ důležitou podmínkou získávání nových zakázek a výraznou výhodou před konkurencí. Mohou totiž přinést nové zákazníky a zvýšit tržby.

inPage je moderní systém pro snadné vytvoření a správu webových stránek snadno včetně e-mailua registrace vlastní i firemní domény .CZ. Kromě výběru z desítek šablon vzhleduarůzných motivů nabízí i plnohodnotný e-shop.

S podzimní slevou 20 % web za 2.390 Kč

Pokud nechcete platit vysoké částky za tvorbu jednoduchých pěkných webových stránek, připravili jsme pro vás balíček Základ. Je vhodný pro každého, kdo má připraven vlastní podklady (texty, obrázky, soubory atd.), ze kterých během krátké doby vytvoříme vaši vlastní moderní webovou prezentacina doméně .CZ.

Výhodou je vytvoření individuálního obrázku prezentace (tzv. motivu), který dodá stránkám profesionální vzhled. Dalším plusem je registrace stránek do internetových vyhledávačů, samozřejmostí je česká doména .CZ v ceně.

Více informací k vytvoření stránek >>

Nyní mají všichni podnikatelé, firmy, blogeři nebo jednotlivci šanci nechat si udělat pěkný a profesionální web. To vše za bezkonkurenční cenu.

Reference

Přehled webů na českých doménách pro vaši inspiraci.

zive.cz_reference_23.10.jpg 

Zvládnete web na doméně .CZ udělat sami?

Pokud vám nedělá problém pracovat s Wordem a jste šikovní, můžete se pustit do tvorby stránek na doméně .CZ i sami. Nejoblíbenější varianta pro kompletní web je inPage Standard, nyní s 50% slevou, jen za 600 Kč. Na začátku vám se vším pomůže jednoduchý průvodce inPage.
Více informací o 50% slevě na webové stránky>>

Úspěšné webové stránky vám přeje ZONER software.
Veškeré informace o programu inPage naleznete na stránkách www.inPage.cz.

*Ceny uvedené v článku jsou bez DPH. Každý další rok se hradí za webové stránky ve variantě inPage Standard (včetně domény .CZ) 1.200 Kč bez DPH.

Další článek: Oracle se stal druhou největší softwarovou firmou. Stvrdil to další akvizicí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,