Windows 8.1: Rychlá videoprohlídka [Build 2013]

Živě.cz ze San Franciska: Podívejte se na rychlou prohlídku nejviditelnějších novinek Windows 8.1. Patří mezi ně hlavně upravené Metro a pak vylepšené vestavěné aplikace, třeba Bing. Ten ovšem stále není plně lokalizovaný do češtiny, některé funkce tedy ocení především Američané.

Bing ale není pouze vyhledávač, ale třeba také mapy. Microsoft po vzoru Nokie a Googlu namodeluje pro vybraná města kompletní plastický 3D model. Toho jsem si ale v mapách zatím nevšimnul. Nový je také Xbox Music, tedy hudební služba od Microsoftu, který nicméně také není v Česku dostupná.

Microsoft dále umožnil spouštění počítače přímo do desktopového režimu, telefonování skrze Skype přímo z pohotovostní obrazovky, vylepšil také gesta virtuální klávesnice, což ocení zejména majitelé tabletů, a další novinky.

Ukázka 3D modelů měst přímo z hlavní přednášky

Cestu redaktora na konferenci Build 2013 hradí MicrosoftVíce na: http://www.zive.cz/clanky/microsoft-build-zacina-fotky-a-video-z-mista-cinu/sc-3-a-169459/default.aspx#utm_medium=selfpromo&utm_source=zive&utm_campaign=copylink

Diskuze (23) Další článek: Video: 3D tiskárny Cubify, UP Mini a Fabbster [Build 2013]

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,