Ztráta dat? Se záložními zdroji Vám nehrozí.

(inzerce) Oblast záložních zdrojů se řadí mezi jedno z nejdynamičtěji se vyvíjejících odvětví elektrotechniky. Krok s nejnovějšími trendy v tomto odvětví drží i Eaton Elektrotechnika s.r.o.

UPS Eaton 5SC, 5P a Ellipse PRO, které byly uvedeny na trh v roce 2013, splňují nejnáročnější požadavky uživatelů za současného zachování přísných parametrů v oboru.

Ellipse PRO

UPS Eaton Ellipse PRO nabízí pro uživatele příjemnou funkci EcoControl, která automaticky vypíná připojená periferní zařízení (tiskárna, reproduktory, atd.) v případě, že hlavní zařízení je vypnuté, čímž snižuje spotřebu energie až o 20 %. Funkce automatické regulace napětí (AVR), umožňuje pokračovat v práci i při kolísání napětí v síti bez použití baterií.

Ellipse PRO je vybavena USB portem a je dodávána s USB kabelem a softwarem Eaton UPS Companion, který umožňuje bezpečné vypnutí systému, měření energie a snadnou konfiguraci UPS. Tato UPS chrání také datové připojení přes Ethernet, internet a telefonní linky. Ellipse PRO je dodávána ve výkonech 650 – 1600 VA.

Ellipse PRO.jpg

5SC

UPS Eaton 5SC nabízí jednoduché ovládací rozhraní s LCD displejem poskytující přehledné zobrazení klíčových parametrů UPS (vstupní a výstupní napětí, úroveň nabití baterie atd.). UPS umožňuje komunikaci pomocí USB portu, nebo sériového a reléového připojení. Při provozu UPS v režimu napájení z baterie poskytuje 5SC vysoce kvalitní sinusový výstupní signál pro všechna připojená citlivá zařízení.

Je vybavena funkcí pro regulaci konstantního napětí (Buck a Boost). 5SC využívá pro správu baterií inovativní třístupňový systém dobíjení – technologii Eaton ABM®, který prodlužuje životnost baterie až o 50 %. UPS je k dispozici pro výkony 500 - 1500 VA v samostatně stojícím provedení se 4/6/8 IEC zásuvkami a její velkou výhodou je praktický malý rozměr.

5SC.jpg

5P

UPS Eaton 5P přináší nový grafický LCD displej, který poskytuje na jedné obrazovce základní informace o stavu UPS a o měřených veličinách, mimo jiné i energetickou spotřebu v kWh. Zátěžové segmenty na výstupu UPS umožnují při výpadku napájení z elektrorozvodné sítě přednostní odstavení méně důležitých zařízení a prodloužení doby zálohy z baterie u klíčových zařízení.

Díky optimalizaci elektrického návrhu má UPS 5P energetickou účinnost až 98 %, čímž snižuje náklady na klimatizaci a spotřebu elektrické energie. UPS 5P je k dispozici ve výkonech 650 - 1550 VA v provedení samostatně stojícím nebo pro montáž do datového rozváděče (racku).

5P.jpg
Další článek: Computer 23/13: velký test ultrabooků a konvertiblů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,