CZC.cz získává autorizaci na prodej zařízení Apple Mac

Český prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz se stal autorizovaným prodejcem zařízení Apple Mac na českém trhu. Svým zákazníkům díky tomu nabídne produktové novinky z řady Mac rovnou s jejich uvedením na trh, a to včetně možnosti bezplatné konfigurace na míru. Až do konce října si navíc mohou zákazníci CZC.cz zakoupit na splátky s nulovým navýšením nejen zařízení MacBook, iMac a Mac mini, ale také nový iPhone 6.

„Autorizace na prodej zařízení Apple Mac na českém trhu pro nás znamená nejen další krok ve zkvalitňování produktové nabídky a služeb zákazníkům, ale také poslední krok k získání autorizace na prodej celého produktového portfolia značky Apple, kterou dnes disponuje jen několik málo prodejců na českém trhu,“ uvedl k rozšíření autorizace Tomáš Pilský, obchodní ředitel CZC.cz.

Vedle možnosti bezplatné konfigurace na míru a okamžité dostupnosti s uvedením na trh se zákazníci CZC.cz mohou těšit také na nejrůznější slevové akce, bonusy a splátky bez navýšení. Poslední jmenovaný benefit mohou v případě zařízení Apple MacBook, iMac a Mac mini využít již tento měsíc. Na splátky s nulovým navýšením si přitom vedle zařízení Mac mohou předobjednat také Apple iPhone 6, jehož prodej na českém trhu oficiálně startuje v pátek 24. října 2014.

V průběhu několika následujících týdnů se na CZC.cz objeví i čerstvě představené novinky společnosti Apple: nový iPad Air 2 s technologií Touch ID, inovovaný iPad mini 3 taktéž se čtečkou otisků prstů Touch ID, iMac s Retina 5K displejem a nový Mac mini.

Další článek: Skype konečně jako iMessage? Počkejte si na Windows 10

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,