EPSON EMP-735

Firma EPSON představuje nový přenosný bezdrátový síťový projektor (Wireless LAN): EPSON EMP-735

Praha 30/1/2003 - Firma EPSON nyní nabízí s novým projektorem EPSON EMP-735 výkonné a mobilní řešení pro profesionální prezentace. Projektor XGA o váze pouhých 1,9 kilogramu je vybaven připojením Wireless-LAN-Card 802.11b, pomocí kterého lze prezentace dat pohodlně přenášet bez kabelu. EPSON EMP-735 má navíc integrovaný slot zásuvku na kartu PCMCIA, takže prezentace lze provádět také přímo z paměťové karty  bez notebooku nebo PC. Pro lampy přístroje EPSON EMP-735 byly vyvinuty speciální reflektory, které umožňují obzvlášť vysoký světelný výkon až 2000 ANSI lumen. EPSON EMP-735 bude od března 2003 k dostání v obchodě za cenu 139.000 Kč*.

 

Prezentace bez drátů i bez počítače = jednoduché a rychlé prezentace

 

Díky bezdrátové síťové kartě (Wireless-LAN-Card) a slotu na kartu PCMCIA lze s přístrojem EPSON EMP-735 prezentovat bez použití kabelu a počítače. Přitom uživatel může díky technologii Network Screen, vyvinuté firmou EPSON, prostřednictvím bezdrátové síťové karty přenášet rychle a jednoduše data z počítače/notebooku na projektor, aniž by přitom docházelo ke snížení výkonu. Zásuvka pro kartu PCMCIA slouží k přenášení dat nacházejících se na paměťové kartě přímo do projektoru, takže spojení s počítačem nebo notebookem během prezentace není nutné. Pomocí systému EasyMP integrovaného v projektoru je možno prezentace již v projektoru uložené anotovat a měnit i na poslední chvíli. Slot PCMCIA může být použita pro síťovou kartu s možností integrace projektoru do sítě LAN. Prostřednictvím EPSON EMP-735 lze kromě toho zobrazovat soubory JPEG a přehrávat soubory WAV.

 

Automaticky perfektní kvalita obrazu

 

Co se týká kvality obrazu, EPSON EMP-735 nabízí skutečné rozlišení XGA (1 024 x 768 dpi) a podporuje signály od VGA až po UXGA. Automatická korekce obrazu Keystone garantuje perfektní pravoúhlý obraz, a to zcela automaticky, obraz tedy není třeba manuálně nastavovat. Šest barevných režimů, které lze nastavit v závislosti na prezentačním prostředí, umožňuje optimální reprodukci barev. „EPSON EMP-735 je flexibilní projektor s nejnovějšími technologiemi firmy EPSON jako je např. Network Screen“, říká Rainer van de Weyer, Visual Presentation Devices Group firmy EPSON. „U profesionálních prezentací však jde i o mobilitu a spolehlivost. To obojí EPSON EMP-735 nabízí a přitom má rychlou a jednoduchou obsluhu.“

 

Ideální prezentační příslušenství

 

EPSON EMP-735 má různé funkce dálkového ovládání a prezentace se tak stává velmi pohodlnou záležitostí. Dálkové ovládání má zvláštní tlačítko Up-and-Down, které je obzvlášť ideální pro prezentace programu PowerPoint. Dá se použít i jako bezdrátová myš.

 


Záruční plnění příznivá pro zákazníka

 

EPSON zajišťuje tříletou záruku Carry-In, která může být s Coverplus volitelně rozšířena na tři roky místního servisu.

Další informace můžete najít na webové stránce: www.epson.cz

 

* nezávazná doporučená cena bez DPH

 

V případě zájmu o další informace, prosím, kontaktujte:

 

intent s.r.o.

Jana Fábryová, Public Relations manager

Barrandova 1920, 143 00 Praha 4 – Modřany

Tel.: +420 – 225 273 863

Fax: +420 – 241 769 923

Mobil: +420 – 732 461 880

e-mail: Jana.Fabryova@intent.cz

 

Informace o společnosti EPSON

 

EPSON Deutschland GmbH se sídlem v Düsseldorfu a obratem více než 500 miliónů euro je jednou     z nejvýznamnějších obchodních společností nabízejících výrobky a řešení v oblasti tisku a digitálního zpracování obrazu. Do sortimentu výrobků patří inkoustové, laserové a jehličkové tiskárny, skenery, multifunkční přístroje a multimediální projektory. Obory Retail Systems & Devices a Factory Automation Division tento sortiment ještě rozšiřují o pokladní tiskárny a pokladní systémy a o precizní roboty. EPSON Deutschland s přibližně 280 zaměstnanci patří k Seiko EPSON a zodpovídá za odbytovou siť    v Německu, zemích Beneluxu, Švýcarsku, Rakousku a rozsáhlých dalších oblastech střední a východní Evropy.

 

EPSON Europe B.V., Amsterdam / Holandsko, dosáhl v roce 2001 obratu 2,2 miliard euro, celkový počet pracovníků činí 2 600.

 

Inovační a kreativní kultura mateřského koncernu SEIKO EPSON CORPORATION značnou měrou přispívá k jeho renomé na trhu. K hlavním oborům výroby patří přístroje orientované na zpracování informací jako jsou tiskárny a projektory, elektronická zařízení jako např. polovodiče, LCD a další výrobky na bázi křemíku, přesné přístroje jako např. hodinky atd. SEIKO EPSON je světoznámý výrobce, který zaujímá vedoucí postavení v oblasti špičkových technologií. Vychází vstříc vzrůstajícím požadavkům zákazníků na větší funkčnost, kompaktnost a lepší využití energie. V obchodním roce 2001 činil obrat  této společnosti 10,5 miliard euro a počet zaměstnanců se pohyboval kolem 68 800.

 

 

 

 

Váš názor Další článek: DDR2 paměti odloženy o další rok

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,