EPSON Stylus C84

Nový standard pro inkoustové tryskové tiskárny v oblasti SoHo

Praha, 28/8/2003 – Společnost EPSON uvádí na trh novou inkoustovou tryskovou tiskárnu, která docílí výtisků ve vynikající kvalitě na běžném i na recyklovaném papíru: EPSON Stylus C84. Tato tiskárna je vybavena pigmentovými inkousty EPSON DURABrite™ druhé generace. Nové inkousty jsou vodovzdorné, neroztíratelné a světelně stálé až 80 let*. S rychleschnoucím inkoustem, tiskem bez okrajů do formátu DIN A4 a rychlostí 22 stránek za minutu monochromaticky splňuje model všechna kritéria pro domácí a podnikovou kancelář. Jako následník tiskárny EPSON Stylus C82 přijde na trh v září 2003 za cenu 4 590 Kč**.

 

 

Ideální pro běžný papír

 

Nová tiskárna EPSON Stylus C84 byla vyvinuta speciálně pro potřeby tisku jak v domácnosti, tak v oblasti SoHo. Nejčastěji používaná média - běžný a recyklovaný papír - nepředstavují pro inkoustovou tryskovou tiskárnu žádnou obtíž, protože tiskne téměř na všech médiích ve vynikající kvalitě. To se tiskárně EPSON Stylus C84 daří díky propracovaně vyvinutému pigmentovému inkoustu EPSON DURABrite, který je  vodovzdorný a neroztíratelný v porovnání s první generací tohoto inkoustu. Tisk textu a živá reprodukce barev činí z tiskárny EPSON Stylus C84 univerzální řešení pro tisk dokumentů a příležitostný fotografický tisk. Výtisky z této tiskárny zůstávají světelně stálé až 80 let*.

 

 

Ideální kombinace: tiskárna, inkoust a vhodný papír = brilantní fotografie

 

K inkoustům DURABrite, používaným v tiskárně EPSON Stylus C84, nabízí EPSON papír: Photo Paper EPSON DURABrite. Pouze díky tomuto papíru, vyvinutému speciálně pro pigmentové inkousty, patří matné fotografické výtisky minulosti.

 

 

Nízké provozní náklady

 

Pro malé a domácí kanceláře jsou nízké náklady obzvlášť důležité. V tiskárně EPSON Stylus C84 se používají proto opět jednotlivé inkoustové zásobníky. Novinkou je, že uživatel má na výběr mezi standardními a velkokapacitními inkoustovými zásobníky.

 

 

EPSON Stylus C84 – v přehledu

  • Rychleschnoucí pigmentové inkousty DURABrite pro vodovzdorné, neroztíratelné a světelně stálé černobílé a barevné výtisky – ideální pro běžný a recyklovaný papír
  • Jednotlivé inkoustové zásobníky pro minimální náklady
  • Tisk bez okrajů až do formátu A4
  • Plášť v atraktivním stříbrném designu
  • Výběr mezi standardními (600 černobílých stránek a 280 barevných stránek) a velkokapacitními inkoustovými zásobníky (1 350 černobílých stránek a 450 barevných stránek)
  • Vysokorychlostní tisk - 22 stránek za minutu monochromatického textu a 12 stránek za minutu v barvě
  • Až 5 760 optimalizovaných dpi na vhodných médiích a v důsledku toho vysoká kvalita monochromatického a barevného tisku
  • Čtyřbarevný tisk nabízí mnoho různých možností použití, včetně fotografického tisku
  • EPSON 3 pl Ultra Micro Dot s technologií Variable Sized Droplet
  • Automatický podavač pro 120 listů pro velké tiskové úlohy
  • Paralelní rozhraní a rozhraní USB jsou kompatibilní s Windows® a Macintosh®
  • Volitelně s podporou sítě
  • Cena: 4 590 Kč**

 

* Světelná stálost až 80 let (podle testovacích podmínek EPSON)

** Nezávazné cenové doporučení bez DPH

 


Další informace získáte: www.epson.cz

 

 

V případě zájmu o další informace, prosím, kontaktujte:

 

intent s.r.o.

Jana Fábryová, Public Relations manager

Barrandova 1920, 143 00 Praha 4 – Modřany

Tel.: +420 – 225 273 863

Fax: +420 – 241 769 923

Mobil: +420 – 732 461 880

e-mail: Jana.Fabryova@intent.cz

 

 

O společnosti EPSON

 

 

Skupina EPSON Group prostřednictvím své inovační kultury zvyšuje korporační hodnotu. Jejím úkolem je poskytovat zákazníkům inovace v oblasti digitálního zpracování obrazu a její hlavní sortimentní nabídku tvoří zařízení pro informační technologie, například tiskárny, projektory, elektronická zařízení včetně displejů, polovodičů a krystalových zařízení a přesné výrobky, například hodinky. Výrobky EPSON jsou díky své kvalitě, funkčnosti, kompaktnosti a energetické účinnosti známé po celém světě.

EPSON Group je síť tvořená 114 společnostmi z celého světa se 73 797 zaměstnanci a může být hrdá na svou činnost, kterou nepřetržitě přispívá k celosvětové ochraně životního prostředí a komunitám, ve kterých sídlí. Tato skupina je vedena společností SEIKO EPSON CORPORATION sídlící v Japonsku, které je uvedena v první části tokijské burzy a ve fiskálním roce 2002 dosáhla společného obratu 1 322 mld jenů.

 

Regionální centrálou pro střední a východní Evropu a Afriku (EMEA) je EPSON Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu. Společnost EPSON Europe dosáhla ve fiskálním roce 2002 společného obratu 2 172 mil Euro a v zemích EMEA má 2 600 zaměstnanců.

 

Společnost EPSON Deutschland GmbH se sídlem v Meerbuschu je jedním z předních dodavatelů výrobků a řešení z oblasti tisku a digitálního zpracování obrazu. Její sortimentní nabídka zahrnuje jak inkoustové a maticové tiskárny, tak skenery, víceúčelové přístroje, multimediální projektory a originální spotřební materiály. Divize maloobchodních systémů a zařízení a Divize tovární automatizace dále rozšiřují její nabídku o pokladní tiskárny a systémy a přesné roboty. EPSON Deutschland se 300 zaměstnanci odpovídá za prodejní síť v Německu, zemích Beneluxu, Švýcarsku, Rakousku a zemích východní Evropy.

 

Váš názor Další článek: Vývoj cen hardwaru: rapidní vzestup

Témata článku: , , , , , , , ,