HOOP Dandy MP3 přehrávač

18. srpna 2003
Hot Chips 2003 zahájen
UMAX v rámci rozšíření svých aktivit uvádí na trh novou značku HOOP zaměřenou na domácí zábavu. Neváhejte a navštivte webové stránky www.e-hoop.cz, kde naleznete více informací o nabídce reproduktorů a MP3 přehrávačů.

UMAX uvádí pod značkou HOOP miniaturní MP3 přehrávač s integrovaným FM rádiem a možností přímého záznamu zvuku do MP3.

 

HOOP Dandy v pěkném čtvercovém provedení „přímo do dlaně“ Vás zaujme svým stříbrným designem. Malé rozměry konstrukce dovolují připnout si přehrávač na krk či jednoduše vložit do malé kapsy. Se svoji hmotností 43 g ani nepoznáte, že jej máte s sebou.

 

Po stranách vnitřního okna naleznete ovládací tlačítka pro přehrávání, na vnějších stranách pak připojení na sluchátka a ovladač Jog&scroll. Zařízení přehrává formát MP3 i MP3/VBR. V přehrávači se nachází integrovaná flash paměť s kapacitou 128MB, zároveň je možné využít Smart Media karty a rozšířit  tak stávající velikost paměti. Displej je bodový a podsvícený a zobrazuje ID3 tagy.

 

Zabudované FM rádio s pamětí představuje další výhodu pro uživatele MP3, kteří uvítají nejen  aktuální zprávy o dění ve světě. Vestavěný enkodér MP3 Vám zároveň umožní důležitou zprávu jednoduše nahrát. Další variantou pro nahrávání je využití linkového vstupu. V porovnání s osobním CD přehrávačem HOOP Dandy netrpí labilitou zvuku. MP3 přehrávač HOOP Dandy může sloužit i jako diktafon (až 8 hodin záznamu). Zařízení pracuje v operačních systémech Windows 98/Me/2000/XP.

 

HOOP Dandy je v prodeji za cenu 4090,- Kč bez DPH 22 %. Záruční doba činí standardně 2 roky.

 

Kontakt:

 

Michal Kollár – produktový manažer

michal.kollar@umax.cz

tel.: 284 000 126

 

Ing. Zuzana Štreitová – marketingový manažer

zuzana.streitova@umax.cz

tel.: 284 000 136

 

Váš názor Další článek: Hot Chips 2003 zahájen

Témata článku: , , , ,