Hotel MÖVENPICK provozuje řešení Internet for Rooms od KapschTelecom, spol. s r.o.

Společnost KapschTelecom, spol. s r.o. dokončila v pražském hotelu Mövenpick instalaci komplexního systému INTERNET FOR ROOMS.

Tento systém slouží pro snadné vysokorychlostní připojení hotelových hostů na Internet, přičemž se neomezuje pouze na připojení z jednotlivých pokojů, ale pokrývá potřebu Internetového připojení ve všech hostům přístupných částech hotelu, jako jsou společenské místnosti, konferenční zařízení, restaurace a další.

 

V hotelu Mövenpick je do systému INTERNET FOR ROOMS  připojeno 136 pokojů a dva společenské prostory. Do pokojů je zavedena strukturovaná kabeláž, která je také součástí dodávky od KapschTelecom, spol. s r.o., ve společenských prostorách je připojení bezdrátové pomocí Wi-Fi kompatibilních Access Pointů. Společnost KapschTelecom, spol. s r.o.  také dodala  řídící a účtovací systém, který umožňuje mj. i časovou tarifikaci, předplacené access kódy a přímé napojení na hotelový systém. Host se tak může obsloužit zcela sám a poplatky za připojení k Internetu se objeví na jeho hotelovém účtu. Celé řešení je postaveno na produktech firmy Cisco.

 

Cestovní ruch patří mezi odvětví, která v posledních letech zaznamenávají stabilní růst. Způsobily to změny  ve světové ekonomice,  v sociálních strukturách a nesou s sebou  i změny v životním stylu.

To vše se samozřejmě promítá  do požadavků hotelových hostů, kteří kladou daleko větší důraz na kvalitu poskytovaných služeb.

 

Společnost KapschTelecom, spol. s r.o. působí na českém trhu od roku 1991 a to jak v oblasti privátních hlasových a datových sítí a integrovaných řešení hlas/data, tak i při realizaci projektů národních a mezinárodních telekomunikačních operátorů. KapschTelecom, spol. s r.o. se profiluje  jako dynamicky se rozvíjející moderní podnik s operativním řízením a pevným zázemím. Současná struktura podniku se sídlem v Praze a pobočkou v Brně umožňuje snadné pokrytí republiky při zajišťování servisu zákazníkům i poskytování ostatních služeb. Centrální servisní sklad v Praze a zkušený tým techniků je základem pro poskytování servisních služeb špičkové úrovně, jak standardních, tak nadstandardních, vycházejících z individuálních požadavků zákazníků. Rovněž specialisté z  projekčního a obchodního oddělení jsou připraveni ve spolupráci se zákazníky a s využitím stabilního zázemí mateřské firmy Kapsch AG, řešit a realizovat projekty nejmodernějších komunikačních a informačních systémů.

 

 

 

 

 

Kapsch Telecom, spol. s r.o.

Opletalova 1015/55, 110 00 Praha 1

Tel.: 221 466 31,

Fax: 222 244 288

http://www.kapsch.cz

katerina.deetlefs@kapsch .net

Váš názor Další článek: Microsoft Passport bude bezpečnější

Témata článku: ,