Implementace IFS Aplikací v DDL

26. listopadu 2002
Zdarma čteme NTFS v DOSu
Společnost IFS podepsala v září tohoto roku smlouvu o implementaci IFS Aplikací se společností Dřevozpracující družstvo Lukavec (DDL), která je druhým největším výrobcem dřevotřískových a MDF desek na českém trhu.

Ve firmě DDL byla již úspěšně ukončena a akceptována studie, na kterou nyní navazuje vlastní implementace IFS Aplikací pro řízení procesů v oblastech financí, distribuce a výroby. Rutinní provoz nově zavedeného systému je plánován od 1.1.2003. Poté bude následovat druhá etapa, v rámci které bude implementováno IFS řešení pro oblast HR a údržby.

 

„Vybrali jsme řešení společnosti IFS, protože nabídlo nejkomplexnější pokrytí našich požadavků, a to zejména v oblasti řízení a plánování výroby“, vysvětluje Ing. Jiří Majer, předseda  DDL a dodává “Velmi kladně hodnotíme dosavadní přístup pracovníků IFS k naší problematice, zejména při komplexní analýze našich procesů a věříme, že toto řešení upevní naše pozice na trhu.“

 

O společnosti DDL

Dřevozpracující družstvo Lukavec bylo založeno v r. 1953. Výroba spolu se sortimentem výrobků byly postupně rozšiřovány a postupem času se z malé pily o kapacitě 5000 m3 za rok stal moderní kombinát na zpracování dřevní hmoty. Prestiž firmy je postavena na spokojenosti zákazníka spočívající ve velmi kvalitním dodavatelském servisu, v rychlé reakci na objednávky a v dodržování uzavřených dohod. Družstvo je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a osvědčení "Bezpečný podnik" vydaného Českým úřadem bezpečnosti práce. Parametry výrobků společnosti odpovídají evropským normám.


O IFS a IFS Aplikacích (www.ifs.cz)

Přímé zastoupení IFS AB pro Českou a Slovenskou republiku, IFS Czech, s.r.o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000. V současné době má IFS Czech 12 zákazníků a k dispozici okolo 90 odborníků, kteří jsou schopni i ve spolupráci se svými kolegy z celého světa plnohodnotně zajišťovat lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu.

IFS vyvíjí a dodává  podnikové aplikace pro střední a velké podniky založené na komponentové architektuře. IFS Aplikace, které jsou založeny na webové a portálové technologii nabízí více jak 60 podnikových aplikačních modulů, které jsou určeny pro podporu řízení výroby, dodavatelských řetězců, řízení vztahů se zákazníky, financí, engineeringu, údržby a lidských zdrojů. IFS poskytuje zákazníkům možnost postupného rozvoje k otevřenému podniku, kde je umožněna spolupráce partnerů, dodavatelů a odběratelů prostřednictvím e-technologií.

Jako jeden z vedoucích globálních poskytovatelů podnikových aplikací disponuje IFS 3.200 zaměstnanci ve 43 zemích celého světa. Společnost IFS je zapsána na Burze cenných papírů Stockholm (XSSE:IFS).

# # #

IFS Applications je ochranná známka IFS Industrial and Financial Systems. Všechy ostatní zmíněné společnosti nebo produkty jsou ochrannými známkami nebo registrovaným označením jejich oprávněných držitelů.

Pro další informace a materiály, kontaktujte:

Ivana Duchoňová

Marketing

IFS Czech      

Telefon: 26117 6350

Fax: 26117 6360

Email: ivana.duchonova@ifs.cz


 

Váš názor Další článek: Zdarma čteme NTFS v DOSu

Témata článku: , ,