ISSS 2003: E-government v praxi

17. března 2003
CeBIT 2003: Lahůdkářství u Toshiby
Corpus Solutions na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě – ISSS 2003: E-government v praxi

Praha 11. března 2003 – Společnost Corpus Solutions a. s., poskytovatel služeb a nástrojů v oblasti aplikačního vývoje a informační integrace, řešení komunikační bezpečnosti a internetové infrastruktury, se zúčastní konference Internet ve státní správě a samosprávě (ISSS 2003) s ukázkami konkrétních řešení z oblasti e-governmentu na netradičním stánku nazvaném “E-government v praxi”. Šestý ročník prestižního setkání politiků, zástupců státní správy a samosprávy i dodavatelů informačních a komunikačních technologií z České republiky i řady dalších evropských zemí se koná ve dnech 24.–25. března v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové.

 

“Cílem naší letošní účasti na této prestižní konferenci je představit některá z realizovaných řešení v oblasti e-governmentu v České republice,” poznamenal Tomáš Přibyl, předseda představenstva společnosti Corpus Solutions. “Zájemci se budou moci seznámit například s aplikacemi, které jsme vyvinuli pro Magistrát hlavního města Prahy nebo Senát ČR.”

 

Corpus Solutions se bude ve výstavní části konference ISSS 2003 prezentovat společně s firmou Exprit, a to na stánku č. 19 (1. patro kongresového centra Aldis). Součástí konferenčního programu budou i dvě přednášky zástupců Corpus Solutions – “Zkušenosti s budováním komunikační bezpečností ve veřejné správě” a “Propojování aplikací veřejné správy - zkušenosti z projektu v Parlamentu ČR” a jedna přednáška zástupce firmy Exprit na téma “Využití internetových technologií pro budování spisové služby.

 

Corpus Solutions a. s., poskytuje služby v oblasti vývoje e-government aplikací a komunikační bezpečnosti řadě zákazníků ve veřejném sektoru, mezi které patří například Ministerstvo spravedlnosti ČR, Úřad vlády ČR, Parlament ČR, Úřad průmyslového vlastnictví, Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, Magistrát hl. m. Prahy, Senát ČR a další. 

 

Podrobné informace o konferenci ISSS 2003 včetně podmínek účasti lze získat na adrese www.isss.cz.

 

O společnosti Corpus Solutions

Společnost Corpus Solutions a. s., je vnitřně rozdělena na dvě divize. Divize aplikačního a technologického vývoje nabízí služby a produkty pro budování a provoz e-business aplikací a řešení informační integrace. Divize bezpečnosti a infrastruktury realizuje projekty zabezpečení komunikace a přístupu k podnikovým informačním systémům v otevřeném prostředí spolu s komplexními dodávkami infrastruktury pro provoz internetových informačních systémů.

Více informací najdete na adrese www.corpus.cz.

 

Pro další tiskové informace prosím kontaktujte:

Prokop Konopa, ExMise Public Relations, Záhřebská 23-25, 120 00 Praha 2

tel.: 221 592 450, fax: 221 592 451, hot-line: 603 472 333

e-mail: konopa@exmise.cz

 

Tuto tiskovou zprávu můžete najít na webových stránkách www.corpus.cz nebo na novinářském portálu www.PRnet.cz.

 

 

Váš názor Další článek: CeBIT 2003: Lahůdkářství u Toshiby

Témata článku: