Nová LCD se špičkovou ergonomií a inovativním designem

Fujitsu Siemens Computers uvedla na trh dvě nové řady profesionálních LCD monitorů se špičkovými parametry, inovativní ergonomií a vyspělým designem.

PRAHA 10. 6. 2003 - Všechny modely v základní (Basic) i pokročilé (Premium) řadě jsou vybaveny intuitivním ovládacím menu, integrovanými reproduktory a síťovým zdrojem v těle panelu. Modely Premium navíc obsahují digitální vstup a možnost nastavení výšky a změny orientace monitoru na výšku/šířku (funkce Portrait).

Modely Basic Line s maximálně optimalizovaným poměrem výkonu a ceny se dodávají v 15“ a 17“ provedení, v Premium Line pro náročnější uživatele existuje i 19“ varianta. Modely obou řad nabízejí vysoký kontrast a jas, i nízkou dobu odezvy 25ms.  Řada Premium ke standardnímu analogovému vstupu navíc přidává digitální DVI-D.

Při vývoji nových displejů byl kladen maximální důraz na ergonomii a uživatelský komfort. Sem patří především integrace reproduktorů a síťového adaptéru přímo do těla monitoru, přehledné ovládací OSD menu v šesti jazycích a podpora standardu VESA FPMPMI pro jednoduchou montáž na zeď nebo nosné rameno. Monitory Premium Line lze navíc díky speciálnímu uchycení nejen otáčet o 360 stupňů kolem vertikální osy a naklánět dopředu či dozadu, ale i posouvat nahoru a dolů a rotovat na výšku/šířku. Součástí dodávky je rovněž speciální software pro otáčení obrazu Pivot Pro.

Jednotný vzhled nových LCD panelů co do barev i tvarů ladí s novými stolními počítači a pracovními stanicemi Fujitsu Siemens. Letos na CeBITu získaly panely prestižní cenu iF design award 2003.

 

 

Basic Line

B15-1

 15“ TFT

8 980,-

B17-1

   17“ TFT

12 380,-

Premium Line

P15-1

 15“ TFT

9 980,-

P17-1

   17“ TFT

13 680,-

P19-1

   19“ TFT

20 880,-

                         Uvedené ceny bez DPH platí od 2.6. 2003.

O společnosti Fujitsu Siemens Computers

Fujitsu Siemens Computers je přední evropskou počítačovou společností, která nabízí jedno z nejúplnějších portfólií produktů a služeb v oblasti výpočetní techniky. Její špičkové technologie a inovativní počítačové produkty uspokojují potřeby podniků i jednotlivců na celém světě. Společnost, která je společným podnikem Fujitsu Limited a Siemens AG, má rozsáhlé výrobní kapacity v Německu, zaměstnává více než 7000 lidí a působí v 25 zemích Evropy, Středního východu a Afriky. Fujitsu Siemens Computers má bezkonkurenční znalosti a zkušenosti s nasazením výpočetních systémů v podnikové sféře, včetně dodávek prvotřídních serverů na bázi platforem Intel a UNIX, mainframů či zařízení pro ukládání dat. Patří rovněž mezi přední dodavatele profesionálních PC, notebooků a pracovních stanic firemní klientele a je největším evropským výrobcem počítačů pro domácí uživatele a malé kanceláře. Intenzivně se rovněž věnuje uspokojování rostoucí poptávky po moderních řešeních podporujících mobilitu uživatelů s okamžitým přístupem k internetovým aplikacím a službám odkudkoli na světě. Další informace lze získat na internetové adrese www.fujitsu-siemens.cz, fotografie produktů jsou k dispozici na adrese www.fsc-mediaserver.com/fsc-photoserver/.

 

 

PR kontakty:

 

Alexander Jurman                                                                 Tamara Smolová

PR Manager                                                                          Agentura CREO

Tel.: + 420 2 3303 4059                                                        Tel.: + 420 2 3333 4860

Fax: + 420 2 3303 4099                                                        Fax: + 420 2 2431 8015

alexander.jurman@fujitsu-siemens.com                         tamara.smolova@creo.cz

 

Váš názor Další článek: Vývoj cen hardwaru: paměti jdou nahoru

Témata článku: