Nová verze nástrojů řady QPR pro strategické a procesní řízení

LBMS, dodavatel ucelených řešení pro rychlou implementaci strategie harmonizací firemních procesů a informačních systémů, uvádí na trh sedmou verzi nástrojů řady QPR ScoreCard, ProcessGuide a integrujícího webového portálu QPR Portal.

QPR ScoreCard je výkonný a snadno ovladatelný manažerský nástroj, který napomáhá přeměnit vizi a strategii do reality prostřednictvím sledování klíčových finančních i nefinančních ukazatelů výkonnosti a jejich transformací do akčních plánů organizace. Nástroj podporuje kromě implementace tradičního přístupu Balanced Scorecard i libovolné modifikace strukturalizace strategických cílů odpovídající specifickým potřebám svých uživatelů. QPR ProcessGuide je nástroj, určený pro modelování, dokumentaci, publikaci, simulaci, měření, analýzu a neustálé zlepšování klíčových firemních procesů. Jednou ze zajímavých novinek ve verzi 7 je důsledné provázání definovaných strategických cílů a měřítek na procesy, zabezpečující jejich realizaci. To kromě jiného usnadňuje organizacím ověřit si důležitost svých procesů pro naplňování stanovené strategie a zabezpečit sladění dílčích cílů na jednotlivých stupních řízení organizace.

Michael Hanke, produktový manažer firmy LBMS k příležitosti uvedení již sedmé verze nástrojů řady QPR uvádí: „Opět se ukazuje, jak prakticky jsou oba nástroje (ScoreCard a ProcessGuide) zaměřeny. V současné době, kdy se většina nástrojů této kategorie předhání v komplexnosti nabízených funkcí, které je vzhledem k tomu obvykle předurčují k využití zejména profesionály technického zaměření, společnost QPR (dodavatel nástrojů QPR ScoreCard a ProcessGuide) volí zcela odlišný přístup, kdy za přijatelnou cenu nabízí solidní komfort, který se od nástrojů této kategorie očekává s tím, že je jsou schopni běžně využívat uživatelé s důležitými věcnými či obsahovými znalostmi. ScoreCard a ProcessGuide jsou jedněmi z mála nástrojů, které nezahlcují své uživatele přemírou nadbytečné a v praxi prakticky nevyužitelné funkcionality, která obvykle způsobuje, že organizace platí i za funkce, které nikdy nevyužije. Rozsah podporované funkcionality nástrojů vychází z praktických zkušeností a potřeb reálných uživatelů. Právě z tohoto důvodu jsou nástroje řady QPR tolik oblíbené a rozšířené prakticky po celém světě.“

QPR

Společnost QPR (www.qpr.com) byla založena v roce 1991 s cílem poskytovat špičkové softwarové nástroje, které usnadní, urychlí a zefektivní strategické rozhodování organizací. V současnosti se společnost QPR zaměřuje na manažerské nástroje pro oblast strategického a procesního řízení.

Posláním společnosti je dodávat spolehlivé nástroje vyznačující se snadností zavedení a rychlým poskytováním plánovaných přínosů. Nasazení produktů QPR umožňuje organizacím významně zefektivnit plánování a implementaci strategie a průběžně zdokonalovat svoje klíčové procesy. 

LBMS

LBMS (www.lbms.cz) přispívá k prosperitě klientů harmonizací jejich strategie, firemních procesů a informačních technologií. Sladěním těchto složek dosahují klienti LBMS zlepšení kvality, snížení nákladů, zvýšení přidané hodnoty pro zákazníka nebo zkrácení času potřebného k uvedení produktu či služby na trh.

LBMS je dodavatelem hodnotných řešení vyznačujících se spolehlivostí a integritou v oblasti firemních strategií a procesů, v řízení projektů a v efektivní aplikaci informačních technologií. Strategií LBMS je spojovat znalosti místních expertů s produkty a know-how zahraničních partnerů.

Klienti využívající řešení LBMS jdou napříč spektrem ekonomických odvětví. Významného podílu dosahuje LBMS zejména v peněžnictví, ve státní správě, mezi systémovými integrátory, softwarovými firmami a konzultačními firmami.

 

 

Kontakt:

 

LBMS s.r.o.                                                                           Boris KEKA

Sokolovská 77                                                             Senior Account Manager

186 00 Praha 8                                                            Virklis – PR Agency

Tel.: +420 221 115 211                                                 Tel.: +420 241 742 675

e-mail: lbms@lbms.cz                                                    e-mail: borisk@virklis.cz

Váš názor Další článek: StartUp CC - víte co se spustí po naběhnutí Windows?

Témata článku: , , ,