Novým distributorem produktů RSA Security v České republice je SOFT-TRONIK

— RSA Security, vedoucí společnost v oblasti e-security, oznámila, že firma SOFT-TRONIK se stává novým distributorem produktů RSA Security v České republice. SOFT-TRONIK bude nabízet produkty RSA Security od konce března tohoto roku.

 

 

 

Miles Rippon, ředitel  RSA Security pro jižní a východní Evropu, Střední východ a Afriku, k tomu sdělil: “Spolupráce se SOFT-TRONIKEM je důležitým krokem na cestě k zvýšení naší přítomnosti na tomto klíčovém trhu a dalším úspěchům. Oblast elektronické bezpečnosti je v dnešní době prioritou pro všechny společnosti a naše partnerství se SOFT-TRONIKEM nám umožní lépe uspokojit rostoucí počet klientů.”

 

“RSA Security je logickým a strategickým partnerem v oblasti e-security, neboť je jedinou společností, která dodává všechny elementy potřebné pro bezpečné elektronické obchodování: autentizaci, správu přístupu na Web, elektronický podpis (PKI) a šifrování. V České republice je velká potřeba zabezpečování elektronického obchodu: zákazníci a dodavatelé hledají taková řešení, která jim umožní ochránit on-line obchodní transakce. Naši partneři mohou získat vše co potřebují pro zabezpečení aplikací elektronického obchodování svých zákazníků na jednom místě,” pokračuje Miles Rippon.

 

“Špičková řešení RSA Security velmi vhodně zapadají do portfolia produktů společnosti SOFT-TRONIK v oblasti bezpečnosti a tvoří tak nedílnou součást firemní produktové strategie,” říká Ing. Boris Nevrlý, generální ředitel společnosti SOFT-TRONIK.

 

O společnosti SOFT-TRONIK

Společnost SOFT-TRONIK byla založena v roce 1990 v Ostravě. Jako value added distributor se společnost zaměřuje na systémy Sun Microsystems, server based computing, networking a software pro kritické aplikace. SOFT-TRONIK má vlastní servisní středisko, nabízí partnerům finanční služby, technické služby, technickou podporu, a rovněž seriály technologických školení. Hlavními partnery jsou: Sun Microsystems, Citrix, iPlanet, Hewlett-Packard, Allied Telesyn , Extreme Networks a RSA Security.

SOFT-TRONIK má kanceláře v Praze a v Ostravě a od ledna 2001 je akciovou společností. Společnost má 31 zaměstnanců a od června 2001 je SOFT-TRONIK součástí mezinárodního holdingu DNSint.com AG se sídlem v Německu, který zahrnuje 8 národních společností v Evropě.
Více informací o společnosti SOFT-TRONIK a její nabídce lze nalézt na
www.soft-tronik.cz.                                                                                                                                                                                                                                                                                

 

O společnosti RSA Security

RSA Security, vedoucí společnost v oboru e-security, pomáhá organizacím při vytváření zabezpečených, důvěryhodných základů elektronického obchodování pomocí dvoufaktorové autentizace RSA SecurID®, správou přístupu na Web RSA ClearTrust®, šifrováním RSA BSAFE® a rodinou produktů pro správu digitálních certifikátů RSA Keon®. Při téměř miliardě aplikací zabezpečených na celém světě prostřednictvím RSA BSAFE, více než deseti miliónech uživatelů autentizace RSA SecurID a s téměř dvacetiletou zkušeností v oboru, má společnost RSA Security osvědčené vedoucí místo v oblasti e-security. Svými inovačními technologiemi je RSA schopna uspokojit neustále se měnící potřeby zabezpečení elektronického obchodování a vnést do online ekonomiky potřebnou důvěru. Informace o společnosti RSA Security lze nalézt na www.rsasecurity.com.

 

Pro více informací prosím kontaktujte:

 

Matthew Buckley                                       Barbora Spěváková                 

RSA Security Inc.                                      Herald Communications               

MBuckley@rsasecurity.com                       spevakova@herald-pr.cz              

RSA House                                                Politických vězňů 14                    

Western Road                                            110 00 Praha 1                                 

Bracknell, Berkshire RG12 1RT, UK         Tel.: 02/2423 2650                                 

Tel.: +44 1344 781 000                              Fax: 02/2423 2653                                            

Fax: +44 1344 781 002         

 

Tereza Ožanová
SOFT-TRONIK, a.s.

Tereza.Ozanova@soft-tronik.cz

Tvorkovských 5

709 00 Ostrava
Tel.: 069-662 2191
Fax: 069-662 2486

Váš názor Další článek: Od pondělí je v Brně dostupný internet přes kabel

Témata článku: ,