Odstartováno - MISS Internet opět v akci

1. listopadu 2002
Wi-Fi Internet zdarma v Praze 6
Odborným partnerem MISS Internet se pro letošní ročník stala společnost First Tuesday CZ, která zajišťuje garanci odborné části soutěže.

Jejím cílem je zajištění dostatečného počtu dalších partnerů a spolupracujících organizací. Partnery soutěže se mohou stát firmy, které chtějí oslovit veřejnost zajímající se o nové technologie a krásné a chytré ženy.  First Tuesday CZ bude vypomáhat s náborem dívek se zajímavými internetovými projekty a zajišťovat jejich prezentaci. Nedílnou součástí soutěže MISS Internet je i zajištění mediálního partnerství ze strany deníků, rádií i televize. Organizace celé soutěže je zajišťována skupinou InterBIS (www.interbis.cz), která v některých záležitostech využívá konzultací odborného partnera, společnosti First Tuesday CZ.

„Organizátoři MISS Internet se v letošním ročníku rozhodli klást větší důraz na internetové projekty, jichž se dívky musí aktivně účastnit, což je, podle nás, správný krok, proto jsme se rozhodli stát se partnerem soutěže,“ říká k tomu ředitel First Tuesday CZ Ondřej Bartoš.

 

MISS Internet si klade za cíl zviditelnit krásné, sympatické a zároveň počítačově zdatné mladé dívky a ženy a propagaci zajímavých internetových projektů. Do soutěže se mohou přihlásit dívky a ženy starší 15ti let, které se podílí na zajímavém internetovém projektu nebo pracují ve společnosti, která takový projekt realizuje a zároveň se neumístila na některém z prvních tří míst v minulých ročnících.

 

Nyní se budou moci ženy a dívky přihlásit do této soutěže již posedmé. V nedávných dnech byly stránky soutěže MISS Internet 2003 oficiálně spuštěny. Dívky a ženy splňující výše uvedené podmínky se mohou přihlásit vyplněním formuláře na adrese www.cybermiss.cz.

 

 

 

 

Pro bližší informace:

 

Ing. Veronika Pechová

Media Executive

InterBIS Communications, s.r.o.

Gsm: +420 777 152201

Tel/fax: +420 2 35517886

E-mail: veronika.pechova@interbis.cz

http:\\www.interbis.cz

 

Váš názor Další článek: Wi-Fi Internet zdarma v Praze 6

Témata článku: , ,