Šéf společnosti BEA Alfred Chuang obdržel ocenění Visionary Award

Software Development Forum ocenilo předsedu představenstva, generálního ředitele a zakladatele společnosti BEA jako předního inovátora na poli technologií

Alfred Chuang, předseda představenstva, generální ředitel a zakladatel společnosti BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS), předního světového dodavatele softwaru aplikační infrastruktury, obdržel ocenění Visionary Award od celosvětové známé neziskové organizace Software Development Forum (SD Forum) ze Silicon Valley, jejímž cílem je poskytovat komunitě informačních technologií nestranné informace. Alfred Chuang byl oceněn za vedení, vizi a prosazování technologických inovací v Silicon Valley.

Ocenění SD Forum Visionary Awards byla poprvé udělena v roce 1997. Každoročně se oceňují vedoucí představitelé technologických společností, kteří přispěli k inovacím a podpoře podnikání v duchu dědictví Silicon Valley. SD Forum každý rok vybírá inovátory z celého světa, kteří díky odhodlání a kreativitě udělali ze svých technologických snů realitu. Letošní ocenění kladou důraz na přetrvávající prvenství Silicon Valley coby nejbohatšího a nejkreativnějšího prostředí pro technologické inovace.

„Jako organizace, jejímž cílem je podporovat vznikající technologie a postupy, které přispívají k rozvoji odvětví informačních technologií, SD Forum neustále hledá příležitosti ocenit inovátory, kteří díky odhodlání a kreativitě udělali ze svých technologických snů realitu,“ řekla Laura Merling, výkonná ředitelka organizace SD Forum.  „Alfred je jasným kandidátem na toto ocenění za podnikatelského ducha, který udělal ze Silicon Valley technologické centrum světa. I mezi ostatními proslulými kolegy vyčnívá jako průkopnická osobnost s odhodláním prosazovat inovace do skutečně fungujících technologií.“

Alfred Chuang založil společnost BEA Systems v lednu 1995 společně s Billem Colemanem a Edwardem Scottem. Tři zakladatelé si vytyčili za cíl změnit způsob navrhování a zavádění softwarových infrastruktur. Pod Chuangovým vedením BEA stále ukazuje nové možnosti podnikové integrace tím, že mění tradiční přístupy k integraci aplikací a správě podnikových procesů. Dnes je BEA předním světovým dodavatelem softwaru aplikační infrastruktury s více než 13 500 zákazníky po celém světě, mezi které patří většina společností žebříčku Fortune Global 500. Její oceňované produkty používá víc než 1 600 systémových integrátorů, nezávislých výrobců softwaru a poskytovatelů aplikačních služeb.

„Jsem vděčný organizaci Software Development Forum za to, že si stále uvědomuje, že v našem odvětví záleží na vizi a na inovacích,“ řekl Alfred Chuang, předseda představenstva, generální ředitel a zakladatel společnosti BEA Systems. „Visionary Award je velkou poctou nejen pro mě, ale pro celý tým společnosti BEA. Vývoj inovativních řešení pro naše zákazníky pro nás bude i nadále prioritou.“

 

 

- konec -

 

Pro další informace prosíme kontaktujte:

 

Jiří Bíba

Eva Kotýnková

BEA Systems

Raxton Communications

Tel: +420 221 852 262

Tel: +420 222 517 821

jiri.biba@bea.com

kotynkova@raxton.cz

 

 

 

 

Poznámka pro redaktory:

O společnosti BEA

BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS), je přední světový dodavatel softwaru aplikační infrastruktury, který poskytuje základnu podnikového softwaru více než 13 500 zákazníků po celém světě včetně většiny společností žebříčku Fortune Global 500. BEA a její značka WebLogic® patří mezi nejdůvěryhodnější jména ve svém odvětví.

 

BEA má ústředí v kalifornském San Jose, 81 poboček ve 34 zemích světa a webové stránky na adrese www.bea.com.

 

BEA, Tuxedo a WebLogic jsou registrované ochranné známky, BEA WebLogic Enterprise Platform, BEA WebLogic Server, BEA WebLogic Integration, BEA WebLogic Portal, BEA WebLogic JRockit, BEA WebLogic Platform, BEA WebLogic Express, BEA WebLogic Workshop, BEA WebLogic Java Adapter for Mainframe, BEA Liquid Data for WebLogic a BEA eLink jsou ochranné známky společnosti BEA Systems, Inc. Všechna ostatní jména společností a produktů mohou být předmětem práv k intelektuálnímu vlastnictví vyhrazených jinými společnostmi.

Váš názor Další článek: Nový Toolbar od Google blokuje i vyskakující okna

Témata článku: , , , , ,