Společnost IXOS SOFTWARE, s.r.o. oznámila změnu ve vedení společnosti

7. ledna 2002
GeForce 4 - 5. února
společnost IXOS SOFTWARE, s.r.o., (dále jen IXOS) dceřiná společnost společnosti IXOS SOFTWARE AG (NASDAQ: „XOSY“, NEUER MARKT: „IXOS“) přední poskytovatel řešení pro správu eBusiness dokumentů v mezipodnikovém prostředí systému SAP™ R/3®, oznámila změnu ve vedení společnosti

Praha, 4. ledna 2002 – společnost IXOS SOFTWARE, s.r.o., (dále jen IXOS) dceřiná společnost společnosti IXOS SOFTWARE AG (NASDAQ: „XOSY“, NEUER MARKT: „IXOS“) přední poskytovatel řešení pro správu eBusiness dokumentů v mezipodnikovém prostředí systému SAP R/3®, oznámila změnu ve vedení společnosti. Novým ředitelem byl ke konci roku 2001 jmenován pan Luděk Šlegr, který tak ve funkci vystřídal dosavadního regionálního ředitele, pana Tomáše Ječného. Tomáš Ječný se po více než třech a půl letech svého působení v IXOS rozhodl přijmout novou pracovní výzvu mimo společnost.

 

Luděk Šlegr spojil svou kariéru s IXOS již v roce 1994, po určitou dobu pracoval ve vývojovém oddělení v Mnichově, zastával různé vedoucí funkce jak ve vývoji tak i ve službách a od srpna roku 2000 byl pověřen vedením pražského vývojového centra. Osobním přínosem pana Šlegra je jeho dlouhodobá spolupráce s oddělením obchodu a služeb při analýze potřeb trhu.

Luděk Šlegr bude i nadále působit jako vedoucí vývojové části vedle své nové role ředitele společnosti.

 

„Rád bych Tomáši Ječnému poděkoval za skvělé výsledky, kterých společnost IXOS pod jeho vedením dosáhla a za pracovní nasazení a kvalitu služeb, které během svého působení firmě poskytl.“ říká Simon Khosla, generální ředitel EMEA a Latinské Ameriky. Dodává: „Jsme velmi potěšeni, že jeho nástupcem je takový člověk jako Luděk Šlegr. Má totiž jak zevrubné technické znalosti, tak i velmi dobře chápe potřeby zákazníka a obchodní postupy. Všechny tyto vlastnosti jistě napomohou společnosti IXOS Software s.r.o. nacházet nadále taková řešení, které si trh žádá.“

 

 

 

 

 

 

O společnosti IXOS

 

Společnost IXOS je celosvětově vedoucí dodavatel softwarových řešení pro správu elektronických obchodních dokumentů v prostředích mezipodnikových systémů. Řešení společnosti IXOS usnadňují správu všech eBusiness dokumentů a jejich hladkou integraci do digitálních obchodních procesů.

 

Modulární sada IXOS-eCON Solution Suite se skládá ze čtyř produktů, které jsou plně kompatibilní a nabízejí výjimečně vysokou škálovatelnost, výkonnost, bezpečnost a dostupnost. Vysoce výkonný a škálovatelný IXOS-eCONserver je klíčovým prostředkem pro archivaci dat a dokumentů. Aplikace IXOS-eCONtext jsou vybudovány přímo pro tento server a umožňují přístup k dokumentům, které jsou generovány z předních transakčních systémů a propojeny s příslušnými obchodními procesy. IXOS-eCONtent pro MS Exchange je systém pro správu dokumentů, který je určen pro pracovníky používající prostředí MS Groupware. Prostřednictvím universálního dokumentového portálu IXOS-eCONcert si uživatelé mohou z jediného zdroje prohlížet všechny kritické obchodní dokumenty bez ohledu na to, jestli pocházejí ze systému SAP, mySAP.com, mySAP CRM nebo jiných aplikací specifických jak pro společnost Siebel, tak pro zákazníka.

 

Společnost IXOS SOFTWARE AG si za svého strategického partnera vybralo mnoho společností z nejrůznějších průmyslových odvětví. Společnost IXOS u svých zákazníků provedla 1 400 instalací a v současné době její produkty používá více než 900 000 uživatelů po celém světě.

Jako součást svého portfolia produktů nabízí společnost IXOS celou řadu služeb, včetně celosvětové podpory poskytované zákazníkům 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a týmu vysoce kvalifikovaných konzultantů.

 

Další informace Vám poskytne:

 

IXOS SOFTWARE, s.r.o.

Zuzana Tvrdíková

Sokolovská 77/79

186 00  Praha 8

Tel:  +420 2 21 11 53 11

Fax: +420 2 21 11 53 01

e-mail: czech-pr@ixos.cz

 

nebo

 

Luděk Šlegr

e-mail: ludek.slegr@ixos.de

 

Simon Khosla

e-mail: simon.khosla@ixos.de

 

Váš názor Další článek: GeForce 4 - 5. února

Témata článku: , , ,