Společnost SKD TRADE zvolila informační systém WAM S/3

10. července 2003
Google čelí copyrightovým problémům
SKD TRADE, spol. s r.o. se rozhodla, že pro řízení obchodních, ekonomických a výrobních procesů bude užívat výhod a funkčností informačního systému WAM S/3 společnosti MIKROS.

O rozšíření portfolia našich zákazníků se zasloužila společnost SKD TRADE. V rámci projektu budou postupně implementovány ekonomické, obchodní, výrobní a nadstavbové moduly komplexního systému WAM S/3. Na celém projektu se bude podílet i společnost CÍGLER SOFTWARE, a.s. jako subdodavatel systémů řízení výroby AROP.

Informační systém WAM S/3 ve spojení se systémem řízení výroby AROP jsme zvolili především proto, že komplexně řeší celou problematiku naší společnosti. Dalším důvodem, proč jsme se rozhodli pro WAM S/3, je i to, že společnost MIKROS v rámci projektu řeší kompletní konverzi normativní základny v oblasti technické přípravy výroby a je schopna pružně reagovat na naše individuální požadavky.“ uvádí jednatel SKD TRADE, spol. s r.o. Ing. Jiří Stádník.

Rozhodnutí SKD TRADE, spol. s r.o. a z toho vyplývající důvěry si vážíme a na realizaci tohoto projektu se těšíme. Důvodů, proč se těšit, je několik, nejvíce oceňujeme, že společnost SKD TRADE na základě interní studie přesně definovala požadavky na nový informační systém. Druhým důvodem je znalost problematiky zákazníka ze dvou obdobných již dříve realizovaných projektů.“ sdělil obchodní ředitel společnosti MIKROS Ing. Karel Fritz.

O společnosti MIKROS, a.s.

MIKROS, a.s. působí na českém a slovenském trhu informačních technologií již od roku 1990. Společnost MIKROS realizuje komplexní dodávky informačních a komunikačních systémů. Implementuje vlastní řešení, která jsou díky podrobné znalosti vlastního systému i aplikační oblasti vždy přesně „ušita na míru“ podle potřeb zákazníka. Metodika vedení projektů rozvoje a implementace informačních systémů je zaměřena na zásadní snížení rizika, ceny a délky projektu.

 

O společnosti SKD TRADE, spol. s r.o.

Společnost byla založena v roce 1991. V průběhu roku 1999 se hlavním oborem činnosti firmy stala výroba a prodej komponentů kolejových vozidel. Na podzim roku 2002 se SKD TRADE po uzavření Licenční smlouvy stala exkluzivním výrobcem a prodejcem náhradních dílů pro kolejová vozidla z produkce ČKD. Do oblasti činnosti společnosti SKD TRADE patří taktéž distribuce náhradních dílů odběratelům prostřednictvím konsignačních skladů. Společnost má zaveden a certifikován systém řízení jakosti dle norem ISO 9001:2000

 

O společnosti CÍGLER SOFTWARE, a.s.

CÍGLER SOFTWARE, a. s. a její dceřiná společnost CÍGLER SOFTWARE Slovakia, a. s. patří mezi přední softwarové společnosti na českém a slovenském trhu. Zabývají se vývojem, implementací, integrací a technickou podporou ekonomických, výrobních a pokladních systémů určených pro obchod, výrobu, služby a neziskové organizace. Společnost je certifikována dle norem ISO 9001:2000.

 

Pro další tiskové informace prosím kontaktujte:

Ing. Jiří Stádník, jednatel společnosti, SKD TRADE, spol. s r.o., Kolbenova 159, 190 00 Praha 9, tel.: +420 266 035 303

 

Ing. Karel Fritz, obchodní ředitel, MIKROS, a.s., Palackého třída 87, 612 00 Brno, tel.: +420 549 523 611

 

Jiří Suk, ředitel pro klíčové zákazníky, CÍGLER SOFTWARE, a.s., Nad Vršovskou Horou 10, 101 00 Brno, tel.: +420 274 002 361


 

Váš názor Další článek: Google čelí copyrightovým problémům

Témata článku: , , , , ,