T-Systems Czech se zaměřuje na poskytování služeb

T-Systems Czech, dceřinná společnost T-Systems International GmbH, vykázala v roce 2002 obrat ve výši 680 milionů korun.

T-Systems Czech, dceřinná společnost T-Systems International GmbH, vykázala v roce 2002 obrat ve výši 680 milionů korun.
V porovnání s předchozím rokem se T-Systems Czech výrazně zaměřil na poskytování služeb (nárůst o 11%) na úkor pouhého prodeje HW. Výsledkem bylo více než pětinásobné zvýšení
zisku.

 

T-Systems Czech se zaměřuje především na poskytování outsourcingu provozu a správy informačních systémů klienta v datových centrech T-Systems Czech, outsourcingu tzv. desktop služeb a outsourcingu SAP. Od roku 1999 se podíl tohoto druhu služeb na obratu firmy zvýšil z 5% na 43%. T-Systems Czech poskytuje outsourcingové služby například společnostem Unipetrol, Skanska, Benzina, Stavoartikel, Peguform Bohemia, Peguform UK, Fehrer Bohemia, Kaučuk, Chemopetrol, GE Capital Bank, Synthesia Pardubice aj.

 

O společnosti T-Systems Czech

Společnost T-Systems Czech s.r.o.  (www.t-systems.cz) je dceřinnou společností T-Systems ITS GmbH, která zaujímá vedoucí pozici na evropském trhu poskytovatelů služeb spojených s informačními technologiemi (IT). Firma je součástí skupiny T-Systems, jednoho ze čtyř pilířů společnosti Deutsche Telekom AG. Na českém trhu je skupina T-Systems zastoupena také společností Pragonet, poskytovatelem telekomunikačních řešení.

T-Systems Czech s.r.o. nabízí ucelený soubor IT řešení, která zahrnují konzultační služby (Plan), softwarová řešení a integraci systémů (Build), správu aplikací
a desktop služby, datová centra a sítě (Run). Svým klientům nabízí možnosti výhodného financování projektů včetně úplného outsourcingu. Společnost má zkušenosti z různých oborů průmyslu, obchodu i státního sektoru a nabízí množství inovativních služeb. V roce 2002 bylo dosaženo obratu ve výši 680 mil. Kč.
Ve společnosti je v současné době zaměstnáno 181 pracovníků.

 

Kontakt:

 

T-Systems Czech s.r.o.

Martin Souček

Kloboučnická 1435/24

140 00  Praha 4

Tel.: +420 296529111

Fax: +420 296529129

E-mail: martin.soucek@t-systems.cz

 

T-Systems

T-Systems je jedním z předních poskytovatelů ICT služeb v Evropě. V rámci skupiny Deutsche Telekom, poskytuje T-Systems své služby největším obchodním zákazníkům. Společnost má zastoupení ve více než 20 zemích světa a zaměstnává 43,500 zaměstnanců. V roce 2002 dosáhla obratu ve výši 11,3 miliardy EUR,
a upravila tak EBITDA (příjmy před odečtením úrokových sazeb, daní, odpisů
a amortizace) na 1,15 miliardy EUR.

 

Cílem řešení poskytovaných společností T-Systems je dosáhnout trvalého růstu konkurenceschopnosti svých zákazníků, kteří jsou aktivní v následujících oblastech: telekomunikace, služby & finance, veřejný sektor & zdravotní péče a průmyslová výroba. Pro své zákazníky společnost optimalizuje procesy, snižuje náklady
a zlepšuje příjmy prostřednictvím cíleného využívání odborných znalostí daného oboru a nejmodernějších technologií.

 

Služby společnosti zahrnují integraci nových ICT řešení do již existujících zákaznických systémů, dodávky, implementaci a správu desktop systémů, správu datových center a sítí, a také služby v oblasti telekomunikací a řešení pro mezinárodní přenos dat.

 


Bližší informace o společnosti a nabízených službách najdete na adrese
www.t-systems.com.

 

 

Kontakt:

T-Systems International GmbH

Press and Public Relations

Phone:  +49 (0) 69 665 31-126

Fax:     +49 (0) 69 665 31-139

E-mail:  presse@t-systems.com

 

Váš názor Další článek: Internet Explorer se dá velmi jednoduše shodit

Témata článku: , , ,