TELE2 představuje nový bezkonkurenční tarif Night Line

20. března 2002
Aktualizace Easy CD Creator Platinum
Night Line umožňuje pevné vysokorychlostní připojení k internetu od 21 hodin večer do 6 hodin ráno

Praha, 19. března 2002  TELE2 s.r.o., společnost poskytující pevné bezdrátové připojení k internetu, dnes představila nový tarif Night Line. Tento tarif umožňuje zákazníkům v době od 21 hodin večer do 6 hodin ráno neomezený přístup k internetu s minimální garantovanou přenosovou rychlostí 64 kbps. Tarif Night Line bude k dispozici od 1. dubna 2002 všem uživatelům tarifů Economy Line za měsíční paušální poplatek 1 950,- Kč (bez 5 % DPH). Tato bezkonkurenční nabídka platí pro všechna města, kde společnost TELE2 působí, tj. Prahu, Brno, České Budějovice, Liberec, Plzeň a Hradec Králové.

 

Generální ředitel TELE2 Fredrik Ahlberg uvedl: „Mnoho domácích uživatelů internetu TELE2 mělo velký zájem o výhodný tarif mimo špičku. TELE2 jim vychází vstříc tarifem Night Line, který v sobě kombinuje bezkonkurenční cenu s rychlostí a kvalitou ‚business‘ připojení. TELE2 počítá s dalšími novinkami i do budoucna.“

 

V tomto měsíci se jedná již o druhou novinku TELE2, která výrazně zlevňuje trvalé vysokorychlostní připojení k internetu. Před týdnem společnost TELE2 oznámila snížení poplatku za tarif Free Line 384 o 4 tisíce korun na 13 950 Kč (bez 5% DPH). Mimopražští zájemci mohou navíc využít zvýhodněné ceny instalačního poplatku, který v regionech činí pouhých 950,- Kč  (bez 5 % DPH).

 

Poznámky:

Hlavními výhodami technologie bezdrátového připojení v porovnání s připojením přes modem jsou:

·       podstatně vyšší rychlost – TELE2 garantuje minimální rychlost 128 kb/s, v případě že linka není vytížena, spojení dosahuje vyšších rychlostí až 384 kb/s

·       trvalé připojení  (pevná linka) – uživatelé mají přístup k internetu 24 hodin denně 7 dní v týdnu a neblokují si telefonní linku

·       rychlost instalace – instalace přijímače je velice rychlá a proběhne do 5ti dnů od objednávky

·       cena a přehledné účtování – zákazník neplatí za dobu strávenou na internetu, ale platí měsíční paušál dle objemu přenesených dat nebo dle zvolené rychlosti (viz. ceník na www.tele2.cz)

·       kvalita připojení – TELE2 poskytuje přenos dat v licencovaném pásmu 3,5 GHz, které na rozdíl od nižších nelicencovaných frekvencí zaručuje stálou a vysokou kvalitu přenosu

 

TELE2 zdarma poskytuje on-line rozbor využití dat, který je zobrazen v zákazníkově zóně na webových stránkách společnosti www.tele2.cz. Diagram podrobně ukazuje, kolik dat bylo posláno a kolik přijato. Rovněž lze zcela zdarma získat přehled IP adres, se kterými zákazník komunikoval. Přístup na tento přehled není zahrnován do objemu přenesených dat - je tedy zdarma. Aktualizace probíhá každých dvacet minut.

 

(pokračování)


 

O společnosti TELE2

 

TELE2 s.r.o. je součástí skupiny TELE2 Europe se sídlem ve Švédsku, která je plně vlastněna společností TELE2 AB (dříve NetComAB). TELE2 AB je jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů alternativních telekomunikačních služeb na evropském trhu. Pod značkami Tele2, Tango, Comviq a Q-GSM poskytuje své služby v oblastech mobilní telefonie, datových sítí a internetu více než 15 milionům zákazníků ve 22 zemích.

 

Na český trh vstoupila TELE2 v říjnu roku 2000 s nabídkou pevného vysokorychlostního a bezdrátového připojení na internet. Své služby začala poskytovat v Praze a v Brně. V současnosti TELE2 nabízí pevné připojení na internet také v Českých Budějovicích, Liberci, Plzni a Hradci Králové a chystá rozšíření své sítě do dalších měst. Díky kvalitním službám za velmi atraktivní ceny je nabídka Tele2 zajímavá zejména pro malé a střední podniky.

 

Společnost TELE2 je generálním sponzorem E-business Road Show, celoročních seminářů
„E-business: Móda nebo nutnost?“, které probíhají v osmi městech České republiky. Cyklus seminářů je určen především malým a středním firmám a pořádá ho sdružení BMI (Březen - měsíc internetu) ve spolupráci s  hospodářskými komorami v jednotlivých regionech.

 

TELE2 je také generálním partnerem projektu "Virtuální redakce", pořádaný vydavatelstvím Trade & Leisure Publications. Cílem projektu je prokázat, že i standardní tiskoviny lze připravovat a vydávat pouze prostřednictvím internetu, bez nutnosti redakce "kamenné". Sledují se i ekonomické a sociologické aspekty práce z domova a jejich dopad na dennodenní život člověka.

 

Pro další informace, prosím, kontaktujte:

Mozaic

Pavel Svoboda           svoboda@mozaic.cz

Jan Hlaváč                  hlavac@mozaic.cz

Tel.:                            02 232 1411 nebo 24 89 09 08

Fax:                            02 2481 3066 nebo 232 1178

 

Tiskové středisko naleznete na http://www.mozaic.cz a na www.PRNet.cz.

           

 

 

Váš názor Další článek: Aktualizace Easy CD Creator Platinum

Témata článku: , , , ,