Tři mouchy jednou ranou s tabletem Lenovo Miix 2 11

Společnost Lenovo uvádí na trh multifunkční tablet Lenovo Miix 2 11 s vysokým výkonem a přitažlivým designem. Tento malý zázrak s odnímatelnou klávesnicí disponuje třemi režimy použití: notebook, stojánek a tablet.

Klepněte pro větší obrázek

V režimu notebooku, kdy je klávesnice připevněna k tabletu, lze efektivně pracovat doma i na cestách. Klávesnice navíc dobře poslouží i jako kryt displeje při přenášení tabletu díky svému pevnému magnetickému přichycení. Poloha stojánku je vhodná především při sledování oblíbených filmů, poslouchání hudby nebo při chatování s přáteli. Po odpojení klávesnice vznikne tablet vhodný pro různé druhy zábavy jako například surfování na internetu, hraní her či četba elektronických knih.

11palcový tablet Miix 2 11 je vybaven operačním systémem Windows 8.1, o jehož chod se stará procesor čtvrté generace až Intel Core i5 a operační paměť až 8 GB DDR3L. Perfektní zážitek při sledování filmů a hraní her zajišťují integrovaná HD grafická karta, Full HD displej s rozlišením 1920x1080 a integrované reproduktory JBL. Tablet navíc nabízí SSD s kapacitou až 256 GB pro ukládání všech potřebných dokumentů.

Uživatelé jistě ocení i vysokou výdrž baterie až 6 hodin při zapnuté Wi-Fi. Na výběr je i model s 3G, díky kterému budou moci být neustále ve spojení se svými přáteli. Tablet podporuje Micro-SIM a až 2TB Micro SD kartu. Nechybí ani konektory USB 2.0 a Micro HDMI audio combo jack.

Pohodlné přihlašování je možné pomocí aplikace rozpoznání obličeje VeriFace Pro, s níž získá k tabletu rychle přístup celá rodina. Lenovo Miix 2 11 dále disponuje přední 2MP a zadní 5MP kamerou, které uživatelům umožní zachytit jedinečné okamžiky jejich života. Pro jednoduché a rychlé spravování a ukládání dat je k dispozici osobní cloud Lenovo.

Dostupnost

Tablet Lenovo Miix 2 11 je u nás dostupný za cenu od 15 999 Kč s DPH, model s 3G bude dostupný v květnu od 19 999 Kč s DPH.

Další článek: Kanadská policie chytila prvního hackera, který zneužil chyby Heartbleed

Témata článku: , , , , ,