Celé firemní pojištění na Internetu

16. dubna 2003
Citrix: MetaFrame vlajkovou lodí
Makléřská pojišťovací společnost PORTFOLIO ALFA s.r.o. zveřejnila podrobnosti o svém unikátním informačním portálu YETI pro správu pojištění průmyslových a podnikatelských rizik, díky kterému mají její klienti aktuální a detailní přehled o stavu pojištění své firmy.

Pojišťovací makléř PORTFOLIO ALFA uvedl koncem roku 2002 do zkušebního provozu komplexní informační systém YETI, který plně zabezpečuje všechny provozní funkce pojišťovacího makléře. Na specializovaných  stránkách www.yeti.cz byl nyní zveřejněn podrobný popis systému pro klienty.

 

Celý portál složený z několika modulů je dostupný klientovi nepřetržitě, 24h denně/7 dnů v týdnu pomocí běžného internetového prohlížeče a mezi jeho nejdůležitější vlastnosti patří kvalitní zabezpečení na úrovni internetového bankovnictví (šifrování SSL 128 bit).

 

Pojišťovací makléř musí poskytovat jednoznačně určenou přidanou hodnotu a tento informační systém přinese našim klientům značnou úsporu času a administrativních nákladů”, říká Ivan Špirakus, vedoucí partner společnosti Portfolio Alfa, “ navíc díky začlenění komunikace (e-maily, fax, pošta)  a modulu CRM do celého  systému , získali naši makléři vynikající přehled o všech záležitostech každého klienta” doplňuje Špirakus.

 

Velmi náročnou databázovou aplikaci na otevřených technologiích LINUX zrealizovala GLOBE INTERNET s.r.o. (www.globe.cz), přední webhostingová a webdeveloperská společnost. 

 

“Celý systém YETI jsme od začátku vyvíjeli po modulech, a proto jsme mohli dobře zvládnout jednotlivé procesy spojené s prací pojišťovacího makléře”, říká k portálu  projektový manažer Globe Internet Martin Humhal a dodává: “myslím, že se našemu týmu podařilo vytvořit skutečný komplexní systém, jehož univerzální kancelářské moduly jsou použitelné  i pro další  zájemce”.

 

Kontaktní informace:

 

PORTFOLIO ALFA s.r.o.

Ing. Irma Končická

mailto:irma.koncicka@pa.cz

tel:  +420 222 720 555-8

fax: +420 222 721 427

Milešovská 6

130 00 Praha 3

www.pojistovacimakler.cz

www.yeti.cz

GLOBE INTERNET,s.r.o.

Ing. Martin Humhal

mailto:martin.humhal@globe.cz

tel.: +420 605 204 523

fax: +420 235 365 009

Pláničkova 1

162 00, Praha 6

www.globe.cz

 

 

_________________________________________________________________________________

 

O společnosti PORTFOLIO ALFA, s.r.o.:

Makléřská pojišťovací společnost PORTFOLIO ALFA s.r.o. je jednoznačným technologickým vůdcem v oblasti využívání Internetu. Jako první průmyslový pojišťovací makléř v ČR spustila svoji webovou prezentaci již v roce 1997. V roce 1999 pak vytvořila první a dosud jediný pojišťovací produkt v ČR, který je dostupný pouze na Internetu, a to sice úrazové pojištění sedadel ve vozidlech KLID ZA VOLANTEM NET (www.pojisteni.net). V roce 2001 zrealizovala první B2B projekt v oblasti průmyslového pojištění – on-line aplikaci pro sjednávání stavebně-montážního pojištění pro členské firmy Asociace stavitelů plynovodů a produktovodů. Za rok 2002 dosáhla firma zprostředkované pojistné ve výši 125 mil. Kč a patří tak mezi přední pojišťovací makléře na českém trhu.

 

O společnosti GLOBE INTERNET, s.r.o.:

Globe Internet, s.r.o. vznikla v roce 1997. Vedle vývoje a designu aplikací pro Internet nabízí společnost registrace internetových domén, provozuje více než 12.000 internetových serverů, provozuje platební portál PLATBA.CZ, zajišťuje služby certifikační autority a elektronické podatelny EPODATELNA.CZ. Firma zaměstnává 70 stálých pracovníků a v roce 2002 dosáhla obratu přes 65 miliónů Kč.

Více info na http://presskit.globe.cz .

Váš názor Další článek: Citrix: MetaFrame vlajkovou lodí

Témata článku: , , ,