Královéhradečtí vývojáři vyvinuli aplikaci pro zdraví

Královéhradecká společnost NH Visions vyvinula zcela unikátní aplikaci pro uživatele chytrých telefonů. Aplikace Family Care je určena pro širokou veřejnost, pro každého kdo má zájem mít své zdraví a zdraví celé rodiny včetně domácích mazlíčků pod kontrolou. Ke stažení je navíc zcela zdarma.

„Aplikace Family Care prošla schvalovacím procesem od společnosti Apple. Vývoj trval tři čtvrtě roku a je zcela prací českých vývojářů,“ říká jednatel firmy NH Visions Josef Novák.

Obsluha je jednoduchá pro každého běžného uživatele chytrých telefonů nebo tabletů. Přes webovou stránku Family Care zadáte veškeré informace a do telefonu nebo tabletu se nahrají kompletně vyplněná data. Kromě údajů o svých blízkých můžete přidat i užitečné informace o domácích mazlíčcích.

K čemu Family Care slouží? Na jednom místě lze zjistit vše o prodělaných chorobách, aktuální léčbě, alergiích, o očkováních, operacích a úrazech, návštěvách lékařů, veterinářů, ale hlavně i upozornění, kdy a jaký lék užít. O všem Vás bude informovat notifikace v telefonu, SMS, nebo e-mail. Zprávy navíc lze automaticky odesílat i na zařízení, které nemají aplikaci Family Care instalovánu. Postaráte se tak nejen o sebe, ale i o své blízké.

Kdy Family Care pomůže? Například na cestách při náhlém onemocnění nebo úraze a návštěvě lékaře, který vás nezná. Usnadníte mu tak stanovení diagnózy a výběr správných léků. To samé platí v cizině, aplikace je k dispozici v pěti světových jazycích. Modelovým příkladem je i situace, kdy s dítětem jde k lékaři např. otec, nebo někdo z příbuzných, který o jeho chorobách, alergiích, prodělaných onemocněních nic neví. Family Care pomůže i při péči o seniory, třeba jen upozorněním SMS, že je čas užít lék. Situací, kdy tato aplikace může výrazně pomoci je celá řada.

Family Care uživateli zaručuje bezpečné uložení a zálohovaní zadaných informací. Výhodou je synchronizace aktuálních dat. Aplikace má SOS tlačítko, které Vám pomůže v krizové situaci nejen doma, ale i v zahraničí. Stačí pouze nastavit konkrétní stát, ve kterém se nacházíte. Uložená historie zdravotního stavu pomůže v kritických situacích. Aplikace je dostupná ve verzích pro operační systémy Android a iOS. Uvažujeme i o verzi pro Windows Phone.

Více informací se zájemci dozvědí na stránkách aplikace  www.family-care.mobi.

Další článek: Spotify odhadne, co byste poslouchali před lety

Témata článku: , , , , ,