Logitech G představuje novou herní myš navrženou pro profesionální hráče eSports

Společnost Logitech dnes oznámila uvedení herní myši Logitech® G Pro Gaming Mouse. Jelikož je tato nová herní myš navržena pro hráče eSports, je osazena nejpřesnějším optickým snímačem pohybu, má systém odpružení tlačítek s kovovou pružinou, vestavěnou paměť, aby na soutěžních počítačích nebyly potíže s ovladači, a komfortní, odolný, ale přitom odlehčený design. Myš Logitech G Pro staví na odkazu a celosvětové oblibě myši Logitech G100s určené pro profesionální hráče eSports na nejvyšší úrovni a kombinuje ji s neuvěřitelnou rychlostí, přesností a odezvou modelu G303.

„Spolupráce s hráči eSports je přínosná v tom, že nám řeknou, co se jim líbí, ale co je pro nás ještě důležitější, co se jim nelíbí,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize herních zařízení ve společnosti Logitech. „Naše nová herní myš Logitech G Pro přebírá vše, co profesionálové v oblasti eSports milovali na modelech G100s a G303, a nyní spojuje obojí v myši, o níž jsme přesvědčeni, že bude odpovídat jejich standardům.“

Klepněte pro větší obrázek

„Když chcete soupeřit na nejvyšší úrovni, potřebujete skvěle provedenou myš,“ řekl Tyler "Skadoodle" Latham z týmu Cloud 9 CS:GO. „Poté, co jsme se společností Logitech spolupracovali velmi úzce a prováděli rozsáhlé testy, je mojí nejoblíbenější myší právě model G Pro. Díky pohodlnému tvarování a špičkovému senzoru jsem nikdy neměl problém sejmout své protivníky.“

Vyspělý optický senzor pro herní nároky

Konzistentní přesnost na jediný pixel je právě ten jedinečný rys, který hraje roli v soupeření, kde jde o vše. Senzor PMW3366 poskytuje preciznost na úrovni, kterou uznává většina herních nadšenců i profesionálů. Díky nulovému vyhlazování, filtrování a akceleraci v celé šíři rozlišení DPI (200-12.000 DPI) poskytuje výjimečnou přesnost sledování pohybu a konzistentní odezvu při jakékoli rychlosti.

Systém odpružení tlačítek s kovovou pružinou

Systém odpružení tlačítek pomocí kovové pružiny u herní myši Logitech G Pro zvyšuje konzistentnost stisku levého a pravého tlačítka myši a snižuje sílu potřebnou na kliknutí. Díky tomu pomáhá zajistit zřetelnou a spolehlivou odezvu, abyste mohli soupeřit na nejvyšší úrovni.

Pohodlná, odolná a odlehčená konstrukce

Herní myš Logitech G Pro je vyvrcholením více než 30 let zkušeností s konstrukcí a výrobou. Tato myš je optimalizovaná pro snížení její hmotnosti s cílem vylepšit komfort, stabilitu a odezvu. Každý jednotlivý aspekt její konstrukce prošel přísným testováním, aby bylo zajištěno, že obstojí i při nejintenzivnějším hraní. Povrch herní myši Logitech G Pro je ošetřen speciálním potahem, který vylepšuje odolnost a úchop, zatímco levé i pravé tlačítko bylo testováno, že vydrží 20 milionů kliknutí – což odpovídá stavu, kdy profesionální hráč trénuje dva roky 10 hodin denně.

Interní paměť zajišťuje funkčnost bez potíží s ovladači na soutěžních počítačích

Jelikož si nemůžete být vždy jisti, že počítač na turnaji bude mít software, který potřebujete pro konfiguraci vaší myši, nebo zda bude vůbec povoleno jej instalovat, herní myš Logitech G Pro vám umožňuje uložit si vaše nastavení DPI, přiřazení tlačítek a konfiguraci podsvícení do paměti vestavěné přímo v myši – o vše se postará obslužná aplikace Logitech Gaming Software (LGS) a vy se již nikdy nebudete muset obávat, zda máte správné nastavení.

Cena a dostupnost

Očekává se, že herní myš Logitech G Pro bude v České republice k dostání v Alza.cz od září 2016 za doporučenou maloobchodní cenu 2 190 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese gaming.logitech.com a také se můžete podívat na naše videa o myši G Pro zde.

Další článek: Windows 7 a Windows 8.1 dostanou pohodlnější aktualizace

Témata článku: , , , ,