Mustek MDC 6500Z nabízí rozlišení fotografií o velikosti až 6,5 megapixelu

Actebis rozšiřuje nabídku produktů společnosti Mustek o nový digitální fotoaparát s rozlišením až 6,5 Mpix

Praha 26.8.2004 – Actebis představuje nový přírůstek v portfoliu výrobků společnosti Mustek a současně uvádí tento produkt na český trh. Jedná se o nový digitální fotoaparát, který je unikátní možností pořizovat snímky ve velmi vysokém rozlišení, svou velikostí a hlavně cenou.

 

Mustek MDC 6500Z nabízí rozlišení fotografií o velikosti až 6,5 megapixelu, to znamená 2912 x 2208 bodů. Tohoto rozlišení je docíleno díky chytré h/w interpolaci. Skutečné rozlišení CCD je u tohoto fotoaparátu 5 milionů bodů. Přístroj dále disponuje 3-násobným optickým a 4-násobným digitálním zoomem. Má vestavěný blesk s funkcí redukce červených očí, který lze dle potřeby nastavit. Veškeré dění před fotoaparátem můžete sledovat na LCD displeji či v optickém hledáčku.

 

Fotoaparát ovšem neplní pouze jednu funkci a nese se v duchu moderních trendů, které znamenají integraci více zařízení do jednoho výrobku. Mustek proto svůj fotoaparát vybavil funkcí pro snímání videa. Kvalita je vysoká, protože video ve formátu MPEG4 (nebo MJPEG) mé maximální rozlišení až 640 x 480 bodů. Pokud má uživatel kartu s menším úložným prostorem, může zvolit i režim, ve kterém je video pořizováno v rozlišení 352 x 288 bodů. Záznam je samozřejmě ozvučený, protože je MDC 6500Z vybaven integrovaným mikrofonem.

 

Ani zde ovšem Mustek nekončí, aparát plní také funkci digitálního diktafonu. Aby to nebylo všechno, lze ho využít i jako webovou kameru u PC a čtečku paměťových karet SD a MMC, které podporuje (volitelné příslušenství). Pokud si svou kartu zapomenete doma, nemusíte si zoufat, protože interní paměť o velikosti 32 MB vám umožní pořídit několik fotek či zaznamenat krátké video.

 

Své pořízené materiály si můžete velice snadno zkopírovat do počítače přes bleskurychlé rozhraní USB 2.0.

 

Tento skvělý fotoaparát je uváděn na trh za výbornou cenu 7.342,- Kč včetně DPH (6.170,- Kč bez DPH).

 

 

 

O společnosti: Mustek, Inc. vyvíjí, vyrábí a distribuuje širokou škálu výrobků zahrnující stolní skenery, digitální fotoaparáty, LCD projektory, řešení pro digitální video a další produkty pro pracování fotografií. Mustek, Inc. je mezinárodní společnost se zastoupeními v Kalifornii, Německu, Japonsku a na Tchajwanu. Výrobky se značkou Mustek, vyráběné v souladu s normami ISO 9001 a 9002, jsou dostupné prostřednictvím mezinárodní sítě distribučních a prodejních firem.

 

O společnosti: Actebis Holding GmbH byla založena v roce 1986 v Německu. Actebis má v současné době zastoupení ve 12 evropských zemích a s obratem 3,8 miliardy EUR za rok 2003, desítkami distribučních smluv a více než 2400 zaměstnanci patří ke skupině největších distribučních IT firem v Evropě. V Čechách byla 100% vlastněná pobočka, Actebis Computer, s.r.o., založena v roce 1998. Nyní společnost Actebis Computer, s.r.o. nabízí  zákazníkům portfolio produktů značek: Acer, APC, Asus, Chicony, ECS, Edimax, Epox, Epson, Full, Fujitsu-Siemens, Hewlett-Packard,  Intel,  Kingston, Lite-On, Logitech,  Matrox, Maxtor, Memorex, Microsoft, Mustek, Orion, Orion Plus, Saphire, Seagate,  Triton.

 

 

Pro další informace se obraťte na :

 

Actebis Computer s.r.o.

Zličín Business Centre

Na Radosti 399

155 00 Praha 5

Alena Liberská

Email: aliberska@actebis.cz

Tel:  233 091 611

Fax: 233 091 629

Více informací naleznete též na:     www.actebis.cz a www.mustek.cz

Váš názor Další článek: Intel:AMD v Čechách - AMD více věří Gartneru

Témata článku: , , , ,